keson75 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 czy przy karcie klasy gf4200 jest mozliwe jednoczesne ogladanie filmow przez tv out i np. edytowanie tekstu na monitorze/panelu ? nview udostepnia mi tylko podzil ekranu badz klonowanie. czy mozna uzyskac dwa calkowicie niezalezne obrazy ? probowalem wczoraj uzyskac ten efekt na prolinku i nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 czy przy karcie klasy gf4200 jest mozliwe jednoczesne ogladanie filmow przez tv out i np. edytowanie tekstu na monitorze/panelu ? nview udostepnia mi tylko podzil ekranu badz klonowanie. czy mozna uzyskac dwa calkowicie niezalezne obrazy ? probowalem wczoraj uzyskac ten efekt na prolinku i nic. no wlasnie. zaraz mi przywioza prolinka gf4 mx440 ultra i tez jestem ciekaw... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Można jak najbardziej, na telewizorze masz film, a na monitorze robisz co chcesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja tak wlasnie na gf2mx400 robilem, na tv szedl film DVD a na monitorze gralem sobie w q3. film oczywiscie ogladala zona. :D. to byly czasy - skonczyly sie odkad mam gf3. p.s. i powiem wam ze nie bylo duzej roznicy w wydajnosci mimo ze to byl tylko 2mx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja tak wlasnie na gf2mx400 robilem, na tv szedl film DVD a na monitorze gralem sobie w q3. film oczywiscie ogladala zona. :D. to byly czasy - skonczyly sie odkad mam gf3. p.s. i powiem wam ze nie bylo duzej roznicy w wydajnosci mimo ze to byl tylko 2mx Musiałeś mieć chyba dualheada, bo gf2mx nie ma nview Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keson75 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jak w takim razie skonfigurowac nview ?? tak jak napisalem wczesniej, klonowanie i podzial ekranu na to nie pozwalaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jak w takim razie skonfigurowac nview ?? tak jak napisalem wczesniej, klonowanie i podzial ekranu na to nie pozwalaja nie pamiętam dokładnie, ale nie trzeba konfigurować nview. We właściwościach wyświetlanie (tam gdzie sie zmienia rozdziałe), masz poprostu dwa monitory(monitor i telewizor), włączasz ten drugi jako secondary, odpalasz filmik na monitorze, a automatycznie na telewizorze masz fulskren film. Możesz to zrobić tez przy pomocy nview, robisz podział pulpitu dla dwóch urządzeń, na jednym (np. monitorze uruchamiasz film nie w fulskren), a na drugin odpala sie fulskrin) proste i logiczne, właściwie nie wiem dlaczego sie pytacie jak to zrobić, wystarczy posiedzieć 10 minut i poeksperymentować i napewno wszystko sie wyjaśni, a wy tu z takimi błachymi problemami :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...