Gość Cash Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Witam! Czy mógłby mi ktoś podać Linka do tematu gdzie jest cos o elektronice dla mocno początkujących ? [Jeżeli taki temat jest] Szukałem ale cos nie mogłem znalesc A tak dokładnie to się KOMPLETNIE nie znam na elektronice =] A chciałbym wiedzieć chociażby co oznaczaja 'rysunki' jak podlaczyc diode, bo wydaje się łatwe ale i tak tego nie rozumiem ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treko Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 Tu jest fajna lekcja: http://www.elektroda.net/nauka/poczatkujacy.html Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cash Opublikowano 25 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2004 A był moze jakis taki na forum temat ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...