Qb@ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Witam! Z góry uprzedzam ze problem może być naprawdę banalny, ale nie mogę znaleźć rozwiązania :( Wczoraj spakowałem kilka plików w WinRar'ze, w jedno archiwum, niestety wpisując nazwę archiwum użyłem przez przypadek znaku ":". Po spakowaniu plik nie nadawał sie do odczytu z powodu nazwy:/ niestety z tego samego powodu nie mogę go również usunąc (plik jest duży) , ani zmienić nazwy bo dostaję info, że "Nie można odczytać pliku". Macie możę pomysł jak wywyalić taki "nieudany" plik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 w linii poleceń albo w DOSie cd <nazwa partycjinazwa katalgu> zmienia aktywny katalog dir <ściezka do katalogu> pokaze Ci jak sie plik nazywa del <nazwa pilku>wiadomo moze sie uda :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qb@ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Próbowałem już tego wcześniej, ale w lini cmd spod systemu pisze ze plik nie istnieje, a przy odpaleniu z dysku startowego nie można wejść na dysk c: :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 chkdsk.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorol Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Próbowałem już tego wcześniej, ale w lini cmd spod systemu pisze ze plik nie istnieje, a przy odpaleniu z dysku startowego nie można wejść na dysk c: :/ Program o nazwie GiPo@MoveOnBoot Utility w wersji np 1.9.5 wyleczy Twoją chorobę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...