Jeshua Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 POwiedzcie mi prosze co zrobic kiedy po zainstalowaniu POwera 3.0 w Win'Me wiesza mi sie wszystko po wlaczeniu plyty ( po ok. 3-4 sekundach odtwarzania). w innych systemach jest OKI (procz win'98 - bo jets to samo ). Poniewaz moj Ojciec ma 2 systemy (tak chce i koniec - wiecie jak to jest ) to musze cus wymyslec. Pozdrowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ściągnij sobie z internetu wersję Power DVD XP 4.0, która jest bardziej stabilna i nie powinna powodować problemów. U mnie czasami wieszała się wersja 2.55 a teraz wszystko chodzi OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Mic - a masz gdzies jakis sznurek do pelnej wersyi -albo z jakims crackeim czy cus ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Jasne. Ja ściągałem wczoraj z iMesha. Tego iMesha możesz ściągnąć z [censored] w okienku search wpisz power dvd lub powerdvd i można ściągać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Aha i uważaj jak ściągasz bo raz ściągnęło mi się power dvd ale bez seriala i w dodatku zainstalował mi się jakiś spyware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Mic - a masz gdzies jakis sznurek do pelnej wersyi -albo z jakims crackeim czy cus ?? :) Kiedys szukalem tego caly dzien. Mam wersje LOTR - svcd. Za cholere nie moglem znalezc. Jedynie jakis trial, ktory mi wylaczla dzwiek po 5 minutach. Kolega mi go "porzyczyl" i mam wersje 4.0. Nie mam z nia zadnych problemow. Jednak od niedawna uzywam dc++ i tam jest tego mnostwo. Jaki chcesz programik to masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...