Nygas Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 czy ktos spotkal sie z taka sytuacja zeby kompy mialy takie same IP (routowalne) i czy moze istnieje jakis program do czegos takiego ? cos zeby maskowalo jeden komputer chociaz uzywalby z tego samego adresu. i nie piszcie zeby postawic serwerem, a drugi komp zeby mial nie routowalne IP, bo nie o to mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 A o co Ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 A o co Ci chodzi ? a co zapomniales przeczytac co napisalem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeshua Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Jesli odseparujes od siebie oba sprzety, jako dwie osobne sieci (nawet z grupami roboczymi) - to nie ma problemu z IP (pomiedzy nimi Router) - tak mi sie wydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 A o co Ci chodzi ? a co zapomniales przeczytac co napisalem ? Nie istnieje. ---- oto jasna odpowiedź, oczywiście jeżeli chodzi tylko o adresy publiczne zapytałem o co Ci chodzi bo napisałeś że nie o to Ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Jesli odseparujes od siebie oba sprzety, jako dwie osobne sieci (nawet z grupami roboczymi) - to nie ma problemu z IP (pomiedzy nimi Router) - tak mi sie wydajeJak chcesz odseparować routowalne IP ?? W jednej sieci nie może być jednocześnie dwóch komputerów z jednym nr IP, niby jak miały by być dzielone paczki?? A jemu chodzi o routowalne IP - internetu raczej nie podzielisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...