cyganos king Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 co powiecie o tym procku? kosztuje prawie tyle samo co zwykły prescott ale ma ht :D właśnie zamówiłem sobie takiego, trochę taniej niż w sklepie z linka, jeżeli ktoś ma takiego niech coś napisze jak się sprawuje kręci itp. sam coś napiszę jak go dostanę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Gdzie go zamówiles? nie widzialem i nie slyszalem o tym procku jeszcze, moze te HT to pomylka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 u mnie w mieście w sklepie kolesie mają go za 561 zł :D więc to nie jest raczej ściema i w tym sklepiku też go mają tylko nie mogłem się dodzwonić :( i tu też go mają http://www.kupujemy.pl/py/c/storeitemfr?cu...tem_id=13902370 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie, nie ma HT to pomylka tylko qpb 800 Mhz maja HT z prescotow, ogolnie jedynym wyjatkiem od reguly jest stary procek p4 3.06 Mhz na qpb 533, ktory ma HT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no właśnie chyba masz rację przejrzalem sobie stronke intela i tam faktycznie nie ma nic na temat takiego proca ale wlasciciel tego sklepu twierdzi ze ma nie wiem juz co o tym myslec :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a mozesz zrobic test przed zakupem ? czy kupujesz kota w worku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noah Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 hłeh niema PRESCOTTA 2.4 FSB533 1mb cache L2 HT, jest tylko wersja bez HT Może sprzedawca pomylił go z PRESCOTTEM 2.8 FSB533 1mb cache L2 HT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 nie kupuje juz tego proca, skoro nikt nie wie co to jest to ja nie bede ryzykował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 oczywiscie :) nie dlugo bede sprzedawal swoje, pcozekaj i kupisz sobie tanio dobrego procka :) a moze moje ddry chcesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev-o Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 hłeh niema PRESCOTTA 2.4 FSB533 1mb cache L2 HT, jest tylko wersja bez HT Może sprzedawca pomylił go z PRESCOTTEM 2.8 FSB533 1mb cache L2 HT ? prescott 2,8 ma szyne 800 a nie 533 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2004 hłeh niema PRESCOTTA 2.4 FSB533 1mb cache L2 HT, jest tylko wersja bez HT Może sprzedawca pomylił go z PRESCOTTEM 2.8 FSB533 1mb cache L2 HT ? prescott 2,8 ma szyne 800 a nie 533 Ale namieszaliście jest 2.4A (Prescott) z FSB533 BEZ HT, 2.8A (także Prescott)z FSB 533 i bez HT, 2.8E Prescott z FSB800 I z HT :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 to nie my namieszaliśmy tylko ludki w sklepach którzy podaja takie dane o jak nie wierzysz linkuje: http://www.kupujemy.pl/py/c/storeitemfr?cu...tem_id=15028552 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 to nie my namieszaliśmy tylko ludki w sklepach którzy podaja takie dane o jak nie wierzysz linkuje:http://www.kupujemy.pl/py/c/storeitemfr?cuid;item_id=15028552 Co do tych ludków to już pisałem kilka razy że to SAMI LAMERZY BEZ ŻADNEGO POJĘCIA O SPRZĘCIE KOMP (95%) :evil: . i nie wiem po co oni w ogóle tam są. Są też i całkiem dobrzy, ale to 5% (własne doświadczenia) Więc nie ma im się co dziwić jak dają Ci nie to co chcesz. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...