andriu Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Co wy na to ? http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=735 no to teraz gf ti 4600 musi sporo stanieć zeby sie sprzedawał 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 całkiem szybko dotarł do polski niektórzy sie ucieszą (ci co mają kasę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ciekawi mnie kiedy bedzie oscylowal w cenie gf4 4200 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joshua Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Jak dla mnie ta cena jest zaporowa na razie aczkolwiek w porównaniu do Ti4600 jest rzeczywiście atrakcyjna. :wink: BTW jak znam komputronik to po dostawie jeszcze podwyższą cenę . . . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ja by kosztował 1000 zł to można by się zastanowic nad kupnem ale 2k to jak dlamnie strasznie dużo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 :)) nie tylko dla Ciebie :))) Nawet Ci kasiasci beda jeszcze przez jakis czas kąsali gf4 4200 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 A ja sobie go kupie. :D :D :D Nie jem już od 1,5 tygodnia, nie pije od nie pamiętam kiedy próbuje nawet nie oddychać ale mi to nie wychodzi. Jakbyście robili tak jak ja to też byście sobie go kupili. :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 a nie bedzie ci szkoda hyhy jak za 4 tygodnie bedzie warty 1500 zl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Już biegne do sklepu :D A tak na poważnie - poczekam aż karta "dojrzeje". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 A u mnie lezy 10 x Jagiello i tylko czekam az je wymienie na nowego radka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Już biegne do sklepu :D A tak na poważnie - poczekam aż karta "dojrzeje". Żebyś sie nie rozczarował. Według mnie karta "dojrzeje" wtedy jak niewidia coś wypuści, coś co będzie miało podobne osiągi lub lepsze, a że narazie sie na to nie zanosi to można czekać i czekać. Można też poczekać na nowego radzia 10000, który ma mieć premiere na początku przyszłego roku, wtedy r9700 może spaść do dzisiejszej ceny r 8500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Już biegne do sklepu :D A tak na poważnie - poczekam aż karta "dojrzeje". Żebyś sie nie rozczarował. Według mnie karta "dojrzeje" wtedy jak niewidia coś wypuści, coś co będzie miało podobne osiągi lub lepsze, a że narazie sie na to nie zanosi to można czekać i czekać. Można też poczekać na nowego radzia 10000, który ma mieć premiere na początku przyszłego roku, wtedy r9700 może spaść do dzisiejszej ceny r 8500. No to chyba o to chodzi nieprawdaz? Wyjdzie nv30 szybsze niz r9700 i wtedy ATI obnizy cene do ok 1000 albo i mniej, czyli do akceptowalnego przeze mnie poziomu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 No właśnie o to chodzi, tylko że niewiadomo kiedy wyjdzie nv30 ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 na razie yba sie nie zapowiada podobno NV nie ma nawet działających sampli a co dopiero pełnowartościowej karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misialaczek Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 kupie go nawet za 2k stać mnie :)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 kupie go nawet za 2k stać mnie :)))))) Pasuje do tego procka jak ulal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 no qrna rzeczywiście pasuje jak ulał :) , a cean to chyba zdeka przegięcie. No ale za power sie płaci :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 kij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 kupie go nawet za 2k stać mnie :)))))) Jak cie stac to se najpierw mobo i procka wymien :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 qrna musiałeś akurat tera to napisać :?: :lol: posta nei moge usunąć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 qrna musiałeś akurat tera to napisać :?: :lol: posta nei moge usunąć :( Sorki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Nie ma sensu kupować grafiki za 2000zł, jak cały komputer nie jest wart nawet połowy tego, bo to będzie taki zestaw, jaki ma Arnie: PII 333 i GF4Ti4200, 2600 w 3dMarku2001... na co to komu? Żeby wykorzystać możliwości radka trzeba mieć równie potężny komputer, za grube pieniadze, bo inaczej to większą różnicę zobaczymy w potfelu niż na ekranie. Ja tam jestem zdania, że dopóki nie jest potrzebna taka wydajność to nie ma co ładować w te gierki. Może ktoś się ze mną nie zgodzi, ale o różnicy w wydajności między GF2Ti a GF4Ti mówią mi tylko wyniki w 3dMarku, gdyż gry i tak mi nie skakały. Kupiłem GF4Ti4200, żeby mi Doom III nie skakał, i dopóki on będzie chodził, to ja nie mam zapotrzebowania na więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Może ktoś się ze mną nie zgodzi, ale o różnicy w wydajności między GF2Ti a GF4Ti mówią mi tylko wyniki w 3dMarku, gdyż gry i tak mi nie skakały. Kupiłem GF4Ti4200, żeby mi Doom III nie skakał, i dopóki on będzie chodził, to ja nie mam zapotrzebowania na więcej. Aż miło poczytać taką rozsądna wypowiedź :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ale nuie ma co sie dziwic, ze kosztuje 2k. Nowosc, najlepsza, najszybsza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Ale z Farelka to lekka przesada, ze kosztuje 2000 zeta, skoro teraz jest Radeon 9700 co tyle kosztuje. Po testach zgranicznych watpie by jakosc Radeona nowego odbiegala od Matroxa. Farelka moze stanieje do 1000 zeta:). Ciekawe co to bedzie za Radeonik w komputroniku : Gigabyte czy Creative, bo narazie Hercules nie sprzedaje w Europie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 kupie go nawet za 2k stać mnie :)))))) twoich rodzicow a nie ciebie - duza roznica Wiekszosc ludzi tutaj musi ciezko pracowac na to zeby cos dolozyc do kompa, wiec takie odpowiedzi wydaja mi sie nie na miejscu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 21 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2002 Juz jakis czas jest w gdansku w GRALu. Wiem ze na ktorym canniku byl blad i cena byla podana kolo 500 zl :) Ale to bylo chyba z tydzien temu. Taka cena byla by dobra na taka karte :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...