lspider Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 To samo, ale za darmo: http://aivanet.com/en/index.php?show=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Strona ta nie dziala, ale niestety nie jest to odpowiedz na moje pytanie a jestem zdesperowany :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Apropo sprawdzania stanu konta; wysylajac sms po te gierke sprawdzilem stan konta wysylajas sms na 2580 o tresci n i pokazalo mi ze wykorzystalem na sms 9zika, wiec chyba odrazu nalicza nie po przekroczeniu darmowych minut i sms. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ten samsung x600 to straszne brzydactwo. Są jakieś inne telefoniki z wbudowaną lampą błyskową ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 "]Apropo sprawdzania stanu konta; wysylajac sms po te gierke sprawdzilem stan konta wysylajas sms na 2580 o tresci n i pokazalo mi ze wykorzystalem na sms 9zika, wiec chyba odrazu nalicza nie po przekroczeniu darmowych minut i sms.Od razu nalicza to co nie jest w abonamencie, czyli np. premium sms. Jak wyślesz zwykłego smsa, albo zadzwonisz gdzieś w kraju, to nie pokaże tego, bo jest to wliczone w abonament. Pokazywać zaczyna dopiero, jak wykorzystasz minuty lub smsy wliczone w abonament. Ogólnie to, co ci wyświetli, to będzie twoja dopłata do abonamentu - tak to sobie wymyślili naciągacze. :D Pamiętaj też, że są to kwoty netto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ten samsung x600 to straszne brzydactwo. Są jakieś inne telefoniki z wbudowaną lampą błyskową ? lepsza jest dioda taka jak zastosowano w K700i, lampa blyskowa jest najczesciej w dolanczanych aparatach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Siemens CFX 65 ,jeszcze ma lampe,ale jak narazie cena jest zaduza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...