Heroic Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Mam problem z Asusem V8420 (GF4 4200). Nie jest podkręcona, a w każdej aplikacji 3D się zawiesza (czasem nawet pod samym Windowsem). Nie ma żadnych artefaktów. Próbowałem różnych driverów, ale efekt jest zawsze ten sam. Może pomogłoby ponowne wgranie tego samego lub jakiegoś innego działającego BIOSu. Nie wiem z jakich programów korzystać żeby to zrobić i nie mogę znaleźć pliku rom do mojego modelu karty (nie ma nic na stronie Asusa). Proszę o pomoc, bo kartę dostałem za friko od brata i chciałbym pozbyć się już tego przestarzałego GF2 Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 zobacz jak zasilka napiecia trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Mam problem z Asusem V8420 (GF4 4200). Nie jest podkręcona, a w każdej aplikacji 3D się zawiesza (czasem nawet pod samym Windowsem). Nie ma żadnych artefaktów. Próbowałem różnych driverów, ale efekt jest zawsze ten sam. Może pomogłoby ponowne wgranie tego samego lub jakiegoś innego działającego BIOSu. Nie wiem z jakich programów korzystać żeby to zrobić i nie mogę znaleźć pliku rom do mojego modelu karty (nie ma nic na stronie Asusa). Proszę o pomoc, bo kartę dostałem za friko od brata i chciałbym pozbyć się już tego przestarzałego GF2 Pro. zobacz czy radiator dobrze przylega do rdzenia - czy jest dobrze posmarowany pastą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...