pako_kinG Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Problem polega na tym, ze kabel zasilajacy od karty przypala mi sie leciutko. od strony radeona. Czyzby to zwiastowalo, ze moja karta nie pozyje za dlugo?? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Problem polega na tym, ze kabel zasilajacy od karty przypala mi sie leciutko. od strony radeona. Czyzby to zwiastowalo, ze moja karta nie pozyje za dlugo?? 8O A co ma do tego grafa ?? Po prostu molex jest za luźny i nie trzyma dobrze kontaktu - najlepiej podepnij pod molexa z zasiłki omijając kabelek od ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako_kinG Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Sorry, ale nie mam tak dobrze.Pasuje tylko taki jak od Serial ATA. Juz drugi mi sie tak przyjral. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...