Gość ares Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Wchodze sobie na strone glowna forum patrze a tu z prawej strony pojawila sie ramka z reklamami i informacjami o tweak.pl, tylko ja to mam czy to nowy wynalazek administracji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Pewnie wynalazek. :P Też tak mam. Ale takie czasy. Reklama jest jednym ze sposobów na częściowe odbicie kosztów, a utrzymanie serwerów w przyzwoitej formie przecież kosztuje. I tak dobrze, że tylko na stronie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Chyba jakis nowy wynalazek. Z tego co widze jest tylko na stronie głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Nawet moderator nic nie wie :P ale czy nie zaduzo juz reklam na forum ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ale czy nie zaduzo juz reklam na forum ? :? z czegoś musimu pić.. yyy żyć :lol: 8) a tak wogóle to mi nic nie wyskakuje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 dobra rzecz i dobrze,ze tylko na glownej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 ja nic nie widzę 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 hmm przyjrzyjcie sie dobrze, albo sie wylogujcie i zalogujcie, chyba ze sa one tylko dla "wybranych" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 narazie jest testowo tylko na stronie glownej przy temacie desertStorm. Jesli nie bedzie wiekszych bledow jutro powedruje na pozostale tematy. Glownym celem tej nowosci jest dalsza integracja glownego serwisu z forum dyskusyjnym poprzez udostepnienie forumowicza informacji na temat nowych testow na witrynie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 u mnie jest ten pasek ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 marco, a jak by tak dac mniejszą czcionke przy tytułach? Tak żeby to wyglądało tak samo jak tytuły działów na forum, bo teraz to jakos tak nie bardzo pasuje. Dobrze by było jakby tam jeszcze wyswietlalo nowosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 a ja myślałem że chociaż moje ulubione forum ustrzeże się przed wszędobylskimi pieprz...mi reklamami :evil: jak widać zawiodłem się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 No ja wiem, że z czegoś trzeba utrzymać serwer. Ale te reklamy z boku :lol: są wnerwiające. :evil: Może niedługo się przyzwyczaje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 moze jednak lepiej by bylo gdyby zostaly tylko na stronie glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 dajcie mniejsze literki w tym pasku (takie jak tytuly dzialow), bo troche za duze (przynajmniej u mnie; firefox 0.92) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 to przy 800*600 wogole bede forum z prawa na lewa przewijal 30 minut :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 pragne zauwazyc ze nie ma tego na stronach z wiadomosciami wiec zarzuty ze trzeba przewijac lewo-prawo sa zupelnie wyssane z palca i nie maja zadnego pokrycia w praktyce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Jak ktoś korzysta z rozdzielczosci mniejszej niz 1024 to pojawi mu się pasek przewijania. A teraz najwazniejsze. Czemu pod operą zle wyswietla tytuły??!!! W IE/mozilli czcionka jest mała, a w operze wszystko wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 mnie to sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 well sprawdzilem w operze 7,5 i nie ma problemu z wielkoscia czcionki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 coz... ja popieram wszelkie takie reklamy, gdyz w dzisiejszych czasach nic nie jest za darmo, a tweak dzialac musi :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 wg twojego myślenia MeHow mielibyśmy reklamy nawet na klozecie... cóż... nie ma nic za darmo... ale powiedzcie prawdę: czy to jest normalne? we wszystkie dziedziny waszego życia wtargnęły pieprz...ne reklamy promujące jakieś buble i szajs! :evil: :evil: :evil: dlatego chociaż własne forum przed tym ustrzeżcie, bo "zareklamienie" strony, to równoznaczne dla mnie ze sponiewieraniem idei danej strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 To jest wersja mocno alpha jak widać. Reklama RP tylko testowo :] Ogolnie forum bylo zbyt mocno oddzielone od strony głównej, teraz nieco to zintegrujemy. Będą tam nagłówki do ostatnich nowinek, będą też ostatnie recenzje, może ankiety. No i nie będziemy ukrywać, że będzie też reklama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 na glownej stronie nie przeszkadza mi w ogole na stronie z innymi dzialami przeszkadzalo by mi troche ;) a na stronach z postami mam nadzieje ze sie nie pojawi [?] :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 well sprawdzilem w operze 7,5 i nie ma problemu z wielkoscia czcionkiAle w 7.52 i 7.53 problem jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ale trza isc za postempemi uzywac nowszych wersji programow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Przed chwilą zrobiłem poprawki dla Opery 7.53. Bo lista recenzji zlewała się ze sobą - teraz powinno być lepiej. Oczywiście w Operze czcionka jest identycznego rozmiaru jak w IE/Mozilli 1.7 (czyli mała). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 To co jest z moją operą? Zmieniłem 7.52 na 7.53 i cały czas to samo. OBRAZEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 To co jest z moją operą? Zmieniłem 7.52 na 7.53 i cały czas to samo. OBRAZEK Jestes za jakims proxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Jestem. Wyłączenie i ponowne włączenie proxy pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...