Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Bardzo fajne to jest, i fajnie że tylko na stronie głównej. Mi sie bardzo podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Hmmm... wchodze, patrze i jestem totalnie zdziwiony, w sumie pomysł dobry, napewno przyczyni się do rozwoju (mam nadzieje) tweaka... Teraz należy się przyzwyczaić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Mam nadzieję że pojawi się na tym pasq sporo reklam. Może będzie was stać na zwiększenie łącza/ilości nagród w konkursach (tak żeby dla wszysstkich starczyło, nie tylko dla znajomych :mrgreen: ). Pomysł dobry. Czekam na następne pozytywne niespodzianki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Nagrody w konkursach to daja sponsorzy a nie tweak. Tweak tylko organizuje konkursy. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Nagrody w konkursach to daja sponsorzy a nie tweak. Tweak tylko organizuje konkursy. ;) Pewnie chodziło, ze jak będzie więcej reklam jakiś tam firm, to oni w przyszłości może zasponsorują nagrody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 nie przeszkadza to w ogole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 troche dluzej mi sie strona glowna laduje, a tak pozatym to nawet fajnie czasem cos nowego przeczytac z boku :) gdyby to bylo tylko na stronie glownej to mysle zeby wogule nie przeszkadzalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 No ja też już się przyzwyczaiłem do tych reklam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Mam nadzieję że pojawi się na tym pasq sporo reklam. Może będzie was stać na zwiększenie łącza/ilości nagród w konkursach (tak żeby dla wszysstkich starczyło, nie tylko dla znajomych Od mojej nagrywarki DVD to się proszę odpindolić :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 no i stało się... reklamy są też w działach.... kupa straszna... :evil: teraz to już chyba tylko kwestią czasu jest "zareklamienie się" wszystkich topiców, co? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Nie, topiki pozostaną bez reklamy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ale to perfidnie wyglada !!! dlugie nazwy topicow sa w 2 linijkach....buuuu jest okropnie.....ale przezyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Dlaczego przed chwilą miałem reklame w topicu (o radku 9550)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Dlaczego przed chwilą miałem reklame w topicu (o radku 9550)???Bo to był topic sponsorowany :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Dlaczego przed chwilą miałem reklame w topicu (o radku 9550)???E? W jakim topicu, jaką reklame? Moze jakis skrinszot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ale to perfidnie wyglada !!! dlugie nazwy topicow sa w 2 linijkach....buuuu jest okropnie.....ale przezyjeNie mógłby być przynajmniej węższy ten pasek - strasznie się forum rozjeżdża, nazwy topiców w 2 linijkach, ehh. Nie wszyscy mają 1280x1024 :evil: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Sprawdzalem tez w 1024x768 i nie mialem zastrzezen, wiec nie rozumiem zdenerwowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 najciekawiej wyglądają topici przyklejone :D w każdym taki bajzel się robi, że tytuł jest prawie nieczytelny podsumowując: =2 za cały pomysł wraz z wykonaniem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Sprawdzalem tez w 1024x768 i nie mialem zastrzezen, wiec nie rozumiem zdenerwowania.Mi to nie przeszkadza, ale nawet w 1152x864 widać, że się trochę wszystko poprzesuwało i nie mieszczą się tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Sprawdzalem tez w 1024x768 i nie mialem zastrzezen, wiec nie rozumiem zdenerwowania. Chyba jaja se z nas srobisz?? Patrz jak to wygląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ok, ale tytul sie zawija w drugą linijkę - na tym się świat nie kończy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Sprawdzalem tez w 1024x768 i nie mialem zastrzezen, wiec nie rozumiem zdenerwowania.To sprawdz jeszcze w 800x600 to zrozumiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Lisek, czy to, co przez chwilę zobaczyłem to twoja robota, czy mi znowu przegladarka przez chwile nie działała? Obrazek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 To sprawdz jeszcze w 800x600 to zrozumiesz.Nie zapomnij o 640x480, bo to równie często używana rozdzielczość. Ponad 75% userów używa 1024x768, na drugim miejstu jest... 1280x1024, a na trzecim 800x600. qbass, co to za rozdzielczość? Bo jeśli 1024x768 to obrazek powinien mieć o jakieś 100px więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Lisek, czy to, co przez chwilę zobaczyłem to twoja robota, czy mi znowu przegladarka przez chwile nie działała? Obrazek :lol: Przeładuj stronę. Nie wiem jak w operce, ale w Mozilli całkowite przeładowanie to ctrl+shift+r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Przeładowałem odrazu, ale jak przez chwilę to zobaczyłem to mało brakowało i spadł bym z krzesła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 A forum w 1024x768 wygląda u mnie tak (Opera 7.53): http://members.lycos.co.uk/plis/forum.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 To sprawdz jeszcze w 800x600 to zrozumiesz.Nie zapomnij o 640x480, bo to równie często używana rozdzielczość. Ponad 75% userów używa 1024x768, na drugim miejstu jest... 1280x1024, a na trzecim 800x600. qbass, co to za rozdzielczość? Bo jeśli 1024x768 to obrazek powinien mieć o jakieś 100px więcej. jak mam te +100px to tez nie jest zaciekawie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ja używam 1152x865 i wygląda to akceptowalnie - nie żeby mi sie to podobało, ale tez nie przeszkada. Jeżeli $ z nowego bannerka idzie na utrzymanie łacza to jestem za. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 pracuję w 1280x1024 i wogóle mi ten banerek nie przeszkadza, wręcz przeciwnie - zaglądam częściej w nowości/artykuły itp. niż robiłem to wcześniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...