Skocz do zawartości
Gość ares

Reklamy i informacje z boku forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm... wchodze, patrze i jestem totalnie zdziwiony, w sumie pomysł dobry, napewno przyczyni się do rozwoju (mam nadzieje) tweaka...

Teraz należy się przyzwyczaić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że pojawi się na tym pasq sporo reklam. Może będzie was stać na zwiększenie łącza/ilości nagród w konkursach (tak żeby dla wszysstkich starczyło, nie tylko dla znajomych :mrgreen: ). Pomysł dobry. Czekam na następne pozytywne niespodzianki. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche dluzej mi sie strona glowna laduje, a tak pozatym to nawet fajnie czasem cos nowego przeczytac z boku :) gdyby to bylo tylko na stronie glownej to mysle zeby wogule nie przeszkadzalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję że pojawi się na tym pasq sporo reklam. Może będzie was stać na zwiększenie łącza/ilości nagród w konkursach (tak żeby dla wszysstkich starczyło, nie tylko dla znajomych

Od mojej nagrywarki DVD to się proszę odpindolić :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale to perfidnie wyglada !!! dlugie nazwy topicow sa w 2 linijkach....buuuu jest okropnie.....ale przezyje

Nie mógłby być przynajmniej węższy ten pasek - strasznie się forum rozjeżdża, nazwy topiców w 2 linijkach, ehh. Nie wszyscy mają 1280x1024 :evil: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdzalem tez w 1024x768 i nie mialem zastrzezen, wiec nie rozumiem zdenerwowania.

Mi to nie przeszkadza, ale nawet w 1152x864 widać, że się trochę wszystko poprzesuwało i nie mieszczą się tytuły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sprawdz jeszcze w 800x600 to zrozumiesz.

Nie zapomnij o 640x480, bo to równie często używana rozdzielczość. Ponad 75% userów używa 1024x768, na drugim miejstu jest... 1280x1024, a na trzecim 800x600.

qbass, co to za rozdzielczość? Bo jeśli 1024x768 to obrazek powinien mieć o jakieś 100px więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sprawdz jeszcze w 800x600 to zrozumiesz.

Nie zapomnij o 640x480, bo to równie często używana rozdzielczość. Ponad 75% userów używa 1024x768, na drugim miejstu jest... 1280x1024, a na trzecim 800x600.

qbass, co to za rozdzielczość? Bo jeśli 1024x768 to obrazek powinien mieć o jakieś 100px więcej.

jak mam te +100px to tez nie jest zaciekawie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi