agnieszka Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 chce zmienic coler na procu tylko nie wiem na co: gdyz zaden z cichych colerow nie pasuje na moja plyte.a moj proc oddaje 100 w ciepla czy ktos mi doradzi co kupic na nia i zeby bylo ciche??? zalman nie pasuje te thermalighty czy jak to tam tez nie pasuja help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Szukaj - MULTUM takiech tematow juz bylo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ja na tej plycie mam WhisperRocka 4 jest bardzo cichy i z moatarzem nie bylo zadnych problemow no i cena jest dobra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 a Pentagram tez nie wejdzie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Hmm ja mam Zalmana 6000Cu ale jak mowiesz ze procek takkk mocno sie grzeje to nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no procek jest krecony z 2200+ na 2300 mhz na 1.725 v wiec wiecie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 1.725V to jeszcze nie takie tragiczne napiece - spokojnie WR4 poradzi sobie (u mnie na 1.7V Falcon Rock 2 - poprzednik WR4 - spokojnie ide ponizej 40C (odczyt z czujnika) jesli kupisz pentagrama to bedzie na 100% oki - czy jakis poisadacz pentagrama moze powiedziec jak to sie mocuje do plyty bo w rekac nie mialem a nie pamietam jakie sa mozliwosci na sl75-drv5 dawno ju znie mam tej plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 hm tylko ten wr4 w tescie pod obciazeniem osiaga 75 stopni troche duzo a moj procesor ma jescze troche mhz w zapasie /startuje mi na 2400 ale podczas startu linuxa sa jakies bledy moze z niskiego napiecia/ zaczelam sie zastanawiac nad GlacialTech Igloo 2520 + przelotka i jakis wiatrak zalmana 9 x9 .aha ktora temp sie przejmowac? ta z diody procesora czy z zewnarz? bo teraz w abs temp mam 49 stopni a w temp 1 39 stopni ktora sie przejmowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ABS II to jest ta z wnetrza proca czyli jest realniejsza, nie wiem czy osigniesz na Igloo duzo lepszy rezultat i szczerze to watpie zeby ten procek mial przy 1.7V 100W - moze sie mysle bo jestem zmeczony ale to chyba ciut za duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 na jakiejs stronie (juz nie pamietam) gdzie sprawdzalo sie moc jaka wydziela proc pisalo mi 100 wat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 sam nie wiem ale uwaazam ze za duzo :) moze ktos mnie poprawi bo sa tu ludzie wladajacy wiedza o wiele wieksza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 no ja tez sie nie znam ta stronka to chyba to byl nawet huntkey.pl (nie jestem pewna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Kalkulator :arrow: http://www.benchtest.com/calc.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no i pokazuje 100 wat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 o fak :| moj proc bedzie dawal 107W :| omfg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 no i pokazuje 100 wat.. ka nadal swoje:) ale w takim razie przepraszam :) moj bartek daje ponoc 85W (wg tego kalkulatora) i spokojnie FR2 daje jeszcze rade - mysle jednak ze dodatkowe 20W mogloby byc dla niego bo jak jest goraco to w stresie temp niepokojaco rosnie :). mysle ze zakupik pentagrama rozwiaze twoje problemy a nie oczysci kieszeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...