Portal Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Witam Mam pewien problem podczas grania w niektore gry. Posiadam karte graficzna GeForce 2 MX400 i monitor niestety nalogowy Samsung 14'. mam wgrane detonatory do karty graficznej 30.82 - sciagniete ze strony envidi Moj problem polega na tym ze gdy zaczyna sie juz jakas gra ( w tym prztpadku Colin 2) to mam bardzo ciemny obraz , prawie nic nie widze ( drogi , samochodu) - chociaz w menu gry wszytsko jest widoczne i jasne. Dzieje sie to takze w innych grach w ktorych probowalem grac Czy wiecie co moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy a szcsegolnie jak taki problem rozwiazac ? ( oczywiscie bez krecenia pokretlem w monotrze od jasnosci) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 nie wiem czy to to samo co u mnie, ale mam prawie 4 letni monitor digital 15" i w windozie mam jasnosc i kontrast na 199 (w skali o 0 do 255) a w grach musze rozjasniach na maksa monitor i jeszcze powerstripem zwiekszac gamme. jesli masz tak samo, to czas zmienic monitor... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 nie wiem czy to to samo co u mnie, ale mam prawie 4 letni monitor digital 15" i w windozie mam jasnosc i kontrast na 199 (w skali o 0 do 255) a w grach musze rozjasniach na maksa monitor i jeszcze powerstripem zwiekszac gamme. jesli masz tak samo, to czas zmienic monitor... :mrgreen:mam w pracy takiego hyundaja 15', co to dobrze się czuje jedynie w rozdziałce 800/600 przy 60Hz, w innych tak jak u was :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...