Blue Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 obecnie mam głosniki podpięte przez kabel optyczny do płyty głownej z soundstormem.Zastanawiam się nad audigy2 czy jest sens kupować??czy bedzie jakas róznica w dzwięku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 IMHO nie warto :roll: SS jest wystarczająco dobry. Kase lepiej w coś innego zainwestować (nie koniecznie zwiazanego z kompami :)). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 obecnie mam głosniki podpięte przez kabel optyczny do płyty głownej z soundstormem.Zastanawiam się nad audigy2 czy jest sens kupować??czy bedzie jakas róznica w dzwięku?jakie stery masz od dzwieku w SS? i dziala Ci centralny glosnik? jak tak to czy cos konfigurowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Ze swojej strony polecam Augidi ES - to taka hybryda miedzy 1 a 2. Nie odsługuje 24 bitowego nagrywania, ale funkcje 3D na jak Augidi 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 obecnie mam głosniki podpięte przez kabel optyczny do płyty głownej z soundstormem.Zastanawiam się nad audigy2 czy jest sens kupować??czy bedzie jakas róznica w dzwięku?jakie stery masz od dzwieku w SS? i dziala Ci centralny glosnik? jak tak to czy cos konfigurowales? instalowałem jakies najnowsze 5.1 gdy mam je puszczone w 5.1 dolby digital to centralny nie gra. a gdy je puszcze 5.1 to gra ale dzwiek jest gorszy.....na starych co dołaczone były z płytą główna grał bez problemu. teraz mam dany dolby digital 5.1 i centralny nie gra!! niewiem co trzeba ustawic zeby grał bo powinien normalnie grac w 5.1dolby digital . głosniki mam podpiete przez optyczny kabel......moge oczywiscie puscic dp2 i będą wszystkie grały ale wtedy grają ciszej...i w ogóle. krótko podsumujac teraz nie gra mi centralny głosnik a na starszych sterach grał! :P :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 no tak myslalem, te nowe m,aja blad. jutro przylatuja domnie logitechy z-640 i juz wiem ze centrala nie bedzie ten teges ;> btw: jak przylaczyles te kable do SS? bo podobno trzeba cosik poprzeminieac? masz moze mozliwosc zrobienia foto albo co :F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 mam głosniki podpięte przez kabel optyczny! więc idzie tylko jeden kabel z głosników do komputera :P ale jak miałem podpięte je wczesniej to uruchomiłem tego kreatora i robiłem tak jak pisało ...połapiesz się bez problemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 hmm nie znam sie na audio - wiec szapytam czy lepsza jakosc dzwieku jest przez kabel optyczny? i czy moge do swoich z-640 to zastosowac? odczuje jakas roznice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 oczywiscie ze lepsza jest jakos przez kabel optyczny....ale niewiem czy w z640 jest mozliwość podłączenia głosników przez taki kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...