opentany Opublikowano 26 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2004 Witajcie :) Mam pytanko jakie cudo mam wybrac do 600zl (plyta+procek) moze byc z Celkow lub PentiumIV tylko ze mam nie duzo pieniedzy (kolezanka sie pyta) a moze cos z AMD czekam na propozycje ;) z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ja bym obstawiał sprawdzony komplet: NF7 + AXP2500+, ale to wychodzi jakieś 650zł + cooler. Jeżeli będzie za drogo, to może AXP2500+ i A7V600-X, to zaś kosztowałoby niecałe 600 + cooler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 chyba wezme takie cus http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28556608 tylko ze plyta jest troche kijowa ale powinna chodzic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ECS :?: :?: :?: :!: To był chyba żart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 chyba wezme takie cus http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28556608 tylko ze plyta jest troche kijowa ale powinna chodzic ;) Po co pytasz jak sam sobie odpowiadasz na tym poziomie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no wiem ale ja mam ECS-a i chodzi dobrze tylko jeszcze zasilacz bedzie ten http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28633116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Kup lepiej Epoxa 8RDA+ :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ale w nim nic nie bedzie podkrecane ani nic tylko bedzie stal i sluzyl do grania tylko nie wiem co wybrac bo jest dwie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28556608 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28788756 to co mam zlozyc na Celku :?: moim zdaniem chyba jest to lepsze nic celek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 a co z tym zasilaczem czy moze jest lepszy ModeCom GTF350, a moze staryczy ModeCom 300GT :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 1. Nie bierz celerona 2. Jako mobo moze AsRocka K7S8XE(+) + bartona ? mobo kosztuje jakies 200 proc 330 i do tego np jakis pentagram? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Też bym polecił ASRocka zamiast ECS.. cena to około 160zł. Mobo.. no i Bartona 2500+.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dewelius Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> jakiegoś epoxa albo asrocka bo z Ecs nic nie wiadomo. Wiem z doświadczenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 hehe to dlaczego masz ECS-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 powiedzcie mi jedno bo nie wiem czy zakladac nowy topic co albo przez co moze byc takie migotanie monitora (prawo lewo) albo zwalnia mi glos w Quake III Arena :?: albo jeszcze jedno bo mialem XP (teraz ME) i jak wlanczam antywira to mi sie zawiesi a pozniej mi pokaze ze jest blad spowodowany przez karte graficzna czy to moga byc stery :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Tak. To na pewno są stery.. Lub wysokie temperaturki na grafie... Sprawdź inne stery. lub przeinstaluj te co są już wgrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 znaczy mam inne stery nie orginalne mam teraz z R9000 i sa lepsze nie wiem dlaczego. Karta raczej nie przegrzewa sie bo jest komp otwarty i wiatraczek dmucha na nia :D a czy tez moze byc spowodowane po przez niskie napiecie na AGP :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 to sprawdź inne stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Tego kolesia z allegro chyba pogielo albo ja zle widze za taka plyte chca 550 pln !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja za swoja dalem kolo 500 3 miechy temu. za ecs'a 550 pln buhahahahahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Jeżeli nie zauważyłeś.. ale to płyta z procesorem Athlon XP 2600+ Barton :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Chyba ze tak ale i tak nie kupil bym tego!!!!! Sa inne (czyt. lepsze plyty) niz ten ecs!!! poszukaj czegos innego!!!!! epox tanszy asus albo cos w tym rodzaju i kup procka duronika 1800!!!! powodzenia w wyobrze!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 durona 1800? a nie lepiej Bartona 2500 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 to juz nie biore tamtego wezme jakas plyte Epoxa i bartka 2500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...