Skocz do zawartości
opentany

plyta+procek????????

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym obstawiał sprawdzony komplet: NF7 + AXP2500+, ale to wychodzi jakieś 650zł + cooler.

Jeżeli będzie za drogo, to może AXP2500+ i A7V600-X, to zaś kosztowałoby niecałe 600 + cooler.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale w nim nic nie bedzie podkrecane ani nic tylko bedzie stal i sluzyl do grania

tylko nie wiem co wybrac bo jest dwie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28556608

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28788756

to co mam zlozyc na Celku :?: moim zdaniem chyba jest to lepsze nic celek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedzcie mi jedno bo nie wiem czy zakladac nowy topic co albo przez co moze byc takie migotanie monitora (prawo lewo) albo zwalnia mi glos w Quake III Arena :?:

albo jeszcze jedno bo mialem XP (teraz ME) i jak wlanczam antywira to mi sie zawiesi a pozniej mi pokaze ze jest blad spowodowany przez karte graficzna czy to moga byc stery :?: :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego kolesia z allegro chyba pogielo albo ja zle widze za taka plyte chca 550 pln !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja za swoja dalem kolo 500 3 miechy temu. za ecs'a 550 pln buhahahahahahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba ze tak ale i tak nie kupil bym tego!!!!! Sa inne (czyt. lepsze plyty) niz ten ecs!!! poszukaj czegos innego!!!!! epox tanszy asus albo cos w tym rodzaju i kup procka duronika 1800!!!! powodzenia w wyobrze!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi