e!Gr00bY Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Jak odpalić WCPUID pod WIN98? Wyskakuje mi error jakiefoś dll'a czy vxd podczas gdy pod XP wszystko jest ok.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Dziwne. Pod win98 mi chodził bez problemu (różne wersje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 mi tez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 moze inna wersje programu odpal i zobacz..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Wersja F nie działa mi. Ale najnowsza G już działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Odpowiedz jest prosta... tamten dll czy vxd nie był wkompilowany w program i musiales go miec w c:windowssystem (np) a w nowej wersji juz byl... a Ci ktorym dzialal mieli juz te dll'e w wnidzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Odpowiedz jest prosta... tamten dll czy vxd nie był wkompilowany w program i musiales go miec w c:windowssystem (np) a w nowej wersji juz byl... a Ci ktorym dzialal mieli juz te dll'e w wnidzie ;) Qrcze masz moze takiego VxD ? : NrkCH32.VxD nie chce mi sie odpalic ta wersja G :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 8 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2002 Buuuuu... ja mam W2k i niestety nie mam tego VxD'ka :( psykro mi :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Thx, wszystkim za helpa :D Progs juz dziala :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 No i po kłopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2002 Eee, tylko po co Wam coraz to nowsze wersje? Az tak szybko zmieniacie komputerki? ;) Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2002 Eee, tylko po co Wam coraz to nowsze wersje? Az tak szybko zmieniacie komputerki? ;) Pozdr... osobiscie to potrzebna mi byla wersja ktora w ogole dziala, jaki numer to mi wisi jak ........... [censored !] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...