zibi322 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 hehe robie sobie jaja oczywiscie, wybaczcie , poprostu jestem ciekaw ile osob pokusi sie na taka oferte. (prosze mnie nie przeklinac) :wink: to bylo przedostatni raz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 hehe robie sobie jaja oczywiscie, wybaczcie , poprostu jestem ciekaw ile osob pokusi sie na taka oferte. (prosze mnie nie przeklinac) :wink: to bylo przedostatni raz :wink: Długo sie nie pocieszysz, zaraz którys z moderatorów zamknie ci ten wątek :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 wiem dlatego sledze ten watek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Nie rób sobie jaj bo to może się źle skończyć. Pierwsze ostrzeżenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...