Richie Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Witam, mam od wczoraj 9800pro sapphira i przy wyciszonym kompie nie moge zniesc tej szuszarki ;) szukalem w discotechu - nie maja, szukalem na allegro, czy ktos ze sprzedawcow jest z wawy - akurat zaden :( a ja bardzo bym chcial dzis kupic ten zestawik na grafike, ktos moze mi podpowiedziec gdzie blisko centrum moze on byc do kupienia od reki? czy w ktoryms sklepie pod gusem jest szansa? dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 dzisiaj najdalej jutro rev 3 będzie do kupienia w cooling.pl wołoska róg odyńca za 59 zł zadzwoń do nich na stronie jest telefon i zapytaj się czy mają bo dzisiaj mają mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 dzieki, dzwonilem, dzis nie bedzie, jutro MOZE, qrcze zeby nie miala zadna firma ich w sprzedazy w Wawie na stanie :? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no to lipa sam miałem łykać dzisiaj jak byś wybrał się dziś pod gus zdaj relacje czy dostałeś i gdzie chociaż wątpie żebyś tam dostał kurcze ja chcieć silencera mieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richie Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 jakies chore to jest dla mnie 8O w toruniu sa w klepie, w katowicach sa w sklepie.. a tu 100lica i kicha - nikt nie ma ech :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...