jacex Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Dlaczego podczas instalacji omeg wyskakuje komunikat: FastWrites ON -not recommended, recommended only for 9600 if they don't work with FW off. Dziwię się bo coś kiedyś czytałem, że to właśnie 9600 nie lubią FW. Po zrobieniu moda przez omegi FW jest wyłączone, nie mam też zakładki SmartGart, włączam FW w Riva Tuner ale po restarcie znowu jest off. Po instalacji sterów ATI - FW normalnie włączone i jest Smargt Gart. Czy to jest normalne? Jak jest u was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Dlaczego podczas instalacji omeg wyskakuje komunikat: FastWrites ON -not recommended, recommended only for 9600 if they don't work with FW off. Dziwię się bo coś kiedyś czytałem, że to właśnie 9600 nie lubią FW. Po zrobieniu moda przez omegi FW jest wyłączone, nie mam też zakładki SmartGart, włączam FW w Riva Tuner ale po restarcie znowu jest off. Po instalacji sterów ATI - FW normalnie włączone i jest Smargt Gart. Czy to jest normalne? Jak jest u was? A potrzebne Ci to do czegoś? Wpływu na wydajność nie ma, a przy wyłączonym wg autorów omeg system jest stabilniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Nie potrzebne, pytam z ciekawości. Różnicy w wydajności rzeczywiście nie ma. A jak to jest z tymi 9600? Włączać czy nie? Ja do tej pory na słabszych radkach wyłączałem bo czasem jak było włączone (np.9200SE) to system nie chciał się instalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelek Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 A ja ostatnio grzebałem w biosie i zauwazyłem taka o to funkcje: AGP performance control, do czego ona służy i czy ma być wlączona??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...