monocyklista Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Witam, mam pytanie, podkręciłem mojego FX5600XT ze standardowych 235/400 na 350/633. AIDA pokazuje mi, że karta ma rdzeń NV31XT - czy ktoś wie, czym różni się on od zwykłego NV31 (prócz taktowania oczywiście)? Bo jeżeli nie ma żadnych różnic, to chyba można powiedzieć, że to w sumie zwykły FX5600. Aha, do pamiątek dokleiłem radiatory, gorące jak ... Speedfan przy maksymalnym obciążeniu w upalne dni podaje temperatury około 65 stopni na rdzeniu i pamięciach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 aczy przypadkiem on nie ma pamieci 64 bit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 64-bit nie poszłyby na 633mhz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur79 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 jedyna roznica to taktowanie .... a co za tym idzie gorsze chlodzenie .... no i moga, ale nie musza byc pamieci slabsze tzn np 4ns lub 5ns zamiast np 3.6ns .... ale to roznie bywa .... no i OC takich pamieci jest roznie .... niektore 4ns ida lepiej niz niektore 3.3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 pamiątki na pewno mają 128 bit i o ile dobrze pamiętam chodzą na 5 ns, ale teraz już tego nie sprawdzę, bo radiatory mam poprzyklejane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...