liberator Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Na poczatq czerwca zamowilem bloki firmy mcs nukleona i atire w sklepie cooling.pl w warszawie(nie mam zaufania do zaqpow przez internet) i jush kilka razy dzwonilem do cooling i za kazdym razem sprzedawca mowil to samo producent nie wywiazuje sie z terminow i caly czas wyznacza nastepne. Ile czasu czekaliscie na bloki z mcs? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mate Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Bardzo ciekawe :)... że też znowu sie o tym dowiaduje ostatni :) Postaram wyjaśnić tą sprawę, skąd taka sytuacja, zważywszy, że od czerwca cooling.pl zamawiał u mnie trochę towaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Cztery dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpapmp Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ja czekałem 5 dni..bo zapomniałem dać zeby poszło priorytetem :? , ale było warto czekać (lubie takei wyczekiwanie, takie drobne podniecenie..) i nikt mi nie powie że nie 8) , McS to porządna firma tylko ceny troche za wysokie :wink: przydał by sie rabacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ja zamawiam wszystko bezpośrednio z mcs i zawsze było bardzo szybko. Teraz czekam na pompę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Kilkadziesiąt godzin- priorytetowa paczka pobraniowa. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI Mate. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Jesli komus nie pasuja ceny to zawsze mozecie kupowac z Niemczech lub USA skoro tam Wam lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider2000 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ja wprawdzie nie zamawiałem bloków, ale kilka innych rzeczy z MCS. Paczkę dostałem 2 dni po tym jak wysłałem przelew. Zwykła paczka priorytetowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robocat Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no ja czekam na Urielka juz mial byc dzisiaj ide lookne do skrzynki moze jest zawiadomienie... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Na poczatq czerwca zamowilem bloki firmy mcs nukleona i atire w sklepie cooling.pl w warszawie(nie mam zaufania do zaqpow przez internet) i jush kilka razy dzwonilem do cooling i za kazdym razem sprzedawca mowil to samo producent nie wywiazuje sie z terminow i caly czas wyznacza nastepne. Ile czasu czekaliscie na bloki z mcs?Niepoważne jest to, że załatwiasz sprawy związane z zamówieniem na forum i to w dodatku obcym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jak byś kupował bezpośrednio w MCS.pc.pl to mógłbyś mieć pretensje do Mate, ale kupowałeś w cooling.pl i to ich wina, że nie uprzedzili Cię, że nie mają na stanie bloków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jush sa bloki musze tylko pojechac i odebrac. Wiedzialem ze nie maja na stanie. I to kiedy je dostane zalezalo od mcs. Niepowazne to jest ze zalozylem taki temat? Czy ja kogos obrazilem? Poprostu stwierdzilem fakt i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 oj, chyba czyjaś duma została z deka nadgryziona :wink: nie bój żaby, topic jest jak najbardziej na miejscu, forum służy też do wygłaszania opinii na temat kontrahentów internetówych :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 all części które zamówiłem u Mate dostałem po 2 dniach a potwerdziłem all sprawnie przez maila do Mate i było OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 @lspider: swieta racja @liberator: od pochontq zastanawiam siem chy nie oomiesh pisać po polsq :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jako somalijczyk niestety mam z tym pewne klopoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a jo żech jest ślonzok i se daja rada :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Jush sa bloki musze tylko pojechac i odebrac. Wiedzialem ze nie maja na stanie. I to kiedy je dostane zalezalo od mcs. Niepowazne to jest ze zalozylem taki temat? Czy ja kogos obrazilem? Poprostu stwierdzilem fakt i tyle.Skoro "msc - niepoważni" to dla Ciebie fakt, to ich obraziłeś. Znaku zapytania jakoś nie było. A co do faktów, to wiesz tylko to, co Ci w cooling powiedzieli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Cooling zamawia i czeka na towar. Wiec po co maja klamac? Jezeli czekasz na towar ktory zamowiles w firmie i przez 2 miechy go nie dostajesz to jak nazwac taka firme? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 możesz śmiało nazwać cooling.pl oszustami - nie mieszaj w to mate :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Dolaczam sie do POCHLEBNYCH opinii na temat MCS, absolutnie zero problemow. Polecam kazdemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 A ja fajnego zonka zalapalem. Dzwonilem 27 lipca do Mate'a w sprawie nowych Abadonow Lite. Powiedzial mi, ze do poniedzialku (02.08.2004r.) zalatwi wszystkie zaleglosci w sprawie sklepu. Jestem nastawiony na to, zeby kupic w poniedzialek zestaw blokow, a tu wchodze dzisiaj na mcs.pc.pl i napisane jest, ze urlop sobie zrobil. Uwazam, ze sklep, szanujacy swoich klientow, powinien chociaz pare dni wczesniej poinformowac o urlopie, a nie 31.07. pisza, ze od 31.07. urlop :!: Glupi zaklad fryzjerski wywiesza tabliczke, ze w takich, a takich dniach bedzie urlop... Jakbym wiedzial, to bym w piatek kupil, bo teraz mam duzo wolnego czasu, a tak kupie dopiero 09.08., a wtedy bede mial malo czasu, ktorego przeznacze na skladanie wc :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solostaron Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 TO rzeczywiscie nie bylo zbyt dobre zagranie z ich strony, widocznie zdenerwowali sie z dnia na dzien i rzucili interes w kat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Cooling zamawia i czeka na towar. Wiec po co maja klamac? Jezeli czekasz na towar ktory zamowiles w firmie i przez 2 miechy go nie dostajesz to jak nazwac taka firme?Tą firmą - dla Ciebie - jest przecież cooling. A co do mcs, to właśnie przyznałeś, że świadomie źle się o nich wyraziłeś - choć wcześniej się od tego odżegnywałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsonik Opublikowano 31 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2004 Ja rowniez przylaczam sie do POCHLEBNYCH opini zamawialem u Mate towar i gora trawalo to 7 dni ostatnio nawet zaledwie 3 dni :) Tak wiec uwagi na temat MCS na postawie innego sklepu lub serwisu sa nie na miejscu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 I ja dołoże swoje 3 grosze... Mate ma mnie juz dosyć... bo ciągle mi coś nie pasuje i ciągle mu marudze ;-) I zawsze wszystko zgodnie z ustaleniami. Liberator: CPC wysyła pewnie od razu ;-) BTW: na ferrari czeka sie do 12 miesięcy... i jakoś nikt na nich psów nie wiesza hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Blah ten topik jest bez sensu . Myslisz ze cooling nie robi cie w balona ? Niby z jakiego powodu nie mieli by ? Jak jestes taki gogus aby czekac 2 miechy na bloki to juz twoj problem ale nie oczerniaj niewinnych . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Blah ten topik jest bez sensu . Myslisz ze cooling nie robi cie w balona ? Niby z jakiego powodu nie mieli by ? Jak jestes taki gogus aby czekac 2 miechy na bloki to juz twoj problem ale nie oczerniaj niewinnych . RACJA !!!! zero problemow z mcs , wszystko jak po masle 4 dni o w domciu paczuszka z towarem :) jak ktos nie umie zamawiac i nie umie kozystac z dobrodziejstwa jakim jest internet i klawiatura , to sie czeka na blok nie wiadomo ile :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...