Skocz do zawartości
liberator

mcs - niepowazni

Rekomendowane odpowiedzi

Na poczatq czerwca zamowilem bloki firmy mcs nukleona i atire w sklepie cooling.pl w warszawie(nie mam zaufania do zaqpow przez internet) i jush kilka razy dzwonilem do cooling i za kazdym razem sprzedawca mowil to samo producent nie wywiazuje sie z terminow i caly czas wyznacza nastepne. Ile czasu czekaliscie na bloki z mcs?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawe :)... że też znowu sie o tym dowiaduje ostatni :)

Postaram wyjaśnić tą sprawę, skąd taka sytuacja, zważywszy, że od czerwca cooling.pl zamawiał u mnie trochę towaru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekałem 5 dni..bo zapomniałem dać zeby poszło priorytetem :? , ale było warto czekać (lubie takei wyczekiwanie, takie drobne podniecenie..) i nikt mi nie powie że nie 8) , McS to porządna firma tylko ceny troche za wysokie :wink: przydał by sie rabacik :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na poczatq czerwca zamowilem bloki firmy mcs nukleona i atire w sklepie cooling.pl w warszawie(nie mam zaufania do zaqpow przez internet) i jush kilka razy dzwonilem do cooling i za kazdym razem sprzedawca mowil to samo producent nie wywiazuje sie z terminow i caly czas wyznacza nastepne. Ile czasu czekaliscie na bloki z mcs?

Niepoważne jest to, że załatwiasz sprawy związane z zamówieniem na forum i to w dodatku obcym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jush sa bloki musze tylko pojechac i odebrac. Wiedzialem ze nie maja na stanie. I to kiedy je dostane zalezalo od mcs. Niepowazne to jest ze zalozylem taki temat? Czy ja kogos obrazilem? Poprostu stwierdzilem fakt i tyle.

Skoro "msc - niepoważni" to dla Ciebie fakt, to ich obraziłeś. Znaku zapytania jakoś nie było. A co do faktów, to wiesz tylko to, co Ci w cooling powiedzieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja fajnego zonka zalapalem. Dzwonilem 27 lipca do Mate'a w sprawie nowych Abadonow Lite. Powiedzial mi, ze do poniedzialku (02.08.2004r.) zalatwi wszystkie zaleglosci w sprawie sklepu. Jestem nastawiony na to, zeby kupic w poniedzialek zestaw blokow, a tu wchodze dzisiaj na mcs.pc.pl i napisane jest, ze urlop sobie zrobil. Uwazam, ze sklep, szanujacy swoich klientow, powinien chociaz pare dni wczesniej poinformowac o urlopie, a nie 31.07. pisza, ze od 31.07. urlop :!: Glupi zaklad fryzjerski wywiesza tabliczke, ze w takich, a takich dniach bedzie urlop... Jakbym wiedzial, to bym w piatek kupil, bo teraz mam duzo wolnego czasu, a tak kupie dopiero 09.08., a wtedy bede mial malo czasu, ktorego przeznacze na skladanie wc :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cooling zamawia i czeka na towar. Wiec po co maja klamac? Jezeli czekasz na towar ktory zamowiles w firmie i przez 2 miechy go nie dostajesz to jak nazwac taka firme?

Tą firmą - dla Ciebie - jest przecież cooling. A co do mcs, to właśnie przyznałeś, że świadomie źle się o nich wyraziłeś - choć wcześniej się od tego odżegnywałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rowniez przylaczam sie do POCHLEBNYCH opini zamawialem u Mate towar i gora trawalo to 7 dni ostatnio nawet zaledwie 3 dni :)

Tak wiec uwagi na temat MCS na postawie innego sklepu lub serwisu sa nie na miejscu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ja dołoże swoje 3 grosze... Mate ma mnie juz dosyć... bo ciągle mi coś nie pasuje i ciągle mu marudze ;-) I zawsze wszystko zgodnie z ustaleniami.

Liberator: CPC wysyła pewnie od razu ;-)

BTW: na ferrari czeka sie do 12 miesięcy... i jakoś nikt na nich psów nie wiesza hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blah ten topik jest bez sensu . Myslisz ze cooling nie robi cie w balona ? Niby z jakiego powodu nie mieli by ? Jak jestes taki gogus aby czekac 2 miechy na bloki to juz twoj problem ale nie oczerniaj niewinnych .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blah ten topik jest bez sensu . Myslisz ze cooling nie robi cie w balona ? Niby z jakiego powodu nie mieli by ? Jak jestes taki gogus aby czekac 2 miechy na bloki to juz twoj problem ale nie oczerniaj niewinnych .

RACJA !!!! zero problemow z mcs , wszystko jak po masle 4 dni o w domciu paczuszka z towarem :)

jak ktos nie umie zamawiac i nie umie kozystac z dobrodziejstwa jakim jest internet i klawiatura , to sie czeka na blok nie wiadomo ile :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi