Szymoon Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Prosilbym o jak najszybsza odpowiedz. Mam Epox8KHA+ i pamieci Kingston DDR PC2100 (CL2.5). Do tego GF4Ti4400 ale on chyba nie ma nic do rzeczy. W kazdym badz razie sprawa wyglada tak, ze jak juz popodlaczalem wszystkie kabelki itd. wlaczam nowego kompa a tu [gluteus maximus]. Na ladnym wyswietlaczu od plyty pisze mi C1. W instrukcji dp lyty pisze, ze moze byc pamiec zla lub problem z kompatybilnoscia. Wsadzalem pamiec w bank 1 i 2(w 3 mi sie juz nie chcialo) i ciagle to samo. Co mam z tym zrobic ? wymienic pamieci ? Ps. jeeeeezu co za udkurzacz, ja myslalem ze bede mial cichego kompa a tu wentylek od zalmana jedzie jak odkurzacz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Wymień pamięć możliwe że jest zepsuta albo nie kompatybilna z epox`em ja też miałem taki problem i okazało sie że pamięc nie działała tylko u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Panie co za zalmanka masz, że ci tak wyje... ? (heh posłuchaj nowego Sibaka to zobaczysz co to znaczy wycie - podpowiem 51dB :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jednak wycie Delty jest niepowtarzalne :) Wiem, bo aktualnie mam FOPa-38 i sie wslu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e, bo cos ostatno mi glosniki zaczynają wydzielać nieprzyjemną woń... no i dlatego ich nie włączam na zbyt długo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Hmmm... Niestety nie wszystkie plyty sa kompatybilne z GF 4, wiec zanim wymienisz RAM, musisz sprawdzic karte grafiki u kogos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Ok pojade po jakies inne pamiatki... oby mieli chodziaz noname na wyprobowanie. Zalmana to mam FB123 i jak dalem na najmniejsza ilosc obrotow to i tak jedzie jak udkurzacz(przynajmniej jesli porownuje z tandetnym coolerem do mojego obecnego durnia700). Jak to nie kompatybilne ? U mnie byl problem ze zmieszczeniem go bo kondensatory o siebie zawadzaja(ale jakos siedzi). Skad wiesz, ze niektore plyty sa niekompatybilne i skad sie dowiedziec czy moja taka jest ?(grafa to gainward) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 moze kondensatorki zbytnio podgiales :lol: :lol: -------------------------------------------------------------------- Baleron 1.1KG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Szymoon a jakie masz Kingstonki ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 a moze to masz pamieci ECC??? sprawdz z innymi pamiatkami. PS do durona 700 kupiles gf4ti4400??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 KVR266X64C25/256 - o to ci chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 a moze to masz pamieci ECC??? sprawdz z innymi pamiatkami. PS do durona 700 kupiles gf4ti4400??? Pamietam, ze sprawdzalem na stronie kingston i te nie byly ECC. A GF4Ti4400 nie jest do durona :) duron to stary komp(z gf2mx), do nowego mam AXP1800+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Chodziło mi o producenta kości pamięci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 To teraz nie sprawdze bo karte graficzna i wentyl musialbym wyciagac, pozniej znow zakladac i pol godziny roboty. Jak pojade wymieniac to sie przygladne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Spoxik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...