FREE_USER Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Mam problem chciałbym wydobyć muzę z pliku o rozszerzeniu *.ogg Może ktoś wie coś na ten temat Ja osobiście bym użył ripera 5 ale gdzieś mi wsiąkł J A konkretnie chodzi o muzę z UT2003 J Wiem ,że winamp3 ją odtwarza ale to mi nie wystarcza J Pozdrawiam wszystkich :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Mam problem chciałbym wydobyć muzę z pliku o rozszerzeniu *.ogg Może ktoś wie coś na ten temat Ja osobiście bym użył ripera 5 ale gdzieś mi wsiąkł J A konkretnie chodzi o muzę z UT2003 J Wiem ,że winamp3 ją odtwarza ale to mi nie wystarcza J OGG to coś w stylu MP3, jest to nowy i IMHO dużo lepszy standard. Obecnie jestem w trakcie konwersowania swoich albumów właśnie do Ogg Vorbis (www.vorbis.com). A do dekompresji do WAV (bo chyba nie chcesz do mp3, bo to glupota) polecam Easy CD-DA Extractor (www.poikosoft.com). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 Mam problem chciałbym wydobyć muzę z pliku o rozszerzeniu *.ogg Może ktoś wie coś na ten temat Ja osobiście bym użył ripera 5 ale gdzieś mi wsiąkł J A konkretnie chodzi o muzę z UT2003 J Wiem ,że winamp3 ją odtwarza ale to mi nie wystarcza J OGG to coś w stylu MP3, jest to nowy i IMHO dużo lepszy standard. Obecnie jestem w trakcie konwersowania swoich albumów właśnie do Ogg Vorbis (www.vorbis.com). A do dekompresji do WAV (bo chyba nie chcesz do mp3, bo to glupota) polecam Easy CD-DA Extractor (www.poikosoft.com). Dzięki już wszystko kumam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 16 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2002 Odczytuje sie Winamp'em z pluginem. Acha muzyka w UT2003 jest wlasnie w OGG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...