ducat Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Znowu się Windoza wysypała mam jej juz k...wa dość. Tylko "Tlen" mnie przy niej trzymał. Panowie jestem dość zielonym uzytkownikiem Linuxa i wogóle kompa, nie taki totalny ale zdaza się ze czegos niwewiem, i to czasem bardzo prostych rzeczy. I podejzewam ze ten problem też jest prosty do rozwiązania ale ja sobie z nim poradzic niemoge. A więc jak w temacie mam Auroxa i taki ciekawy programik jak GNU gadu 2 -chiodzi mi szczególnie o Tlen i gdy prubuję coś zrobic to mi wyskakuja podobne komunikaty "Do wyszukiwania potrzebne jest nawiązane połączenie z serwerem!" "Nie można nawiązać połączenia!" "Brak autoryzacji" O jaki tu ku....wa serwer chodzi moze ktoś mi powie To samo jest z gg itp. Kurczak pieczony o co tu moze chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 nie wiem co u Ciebie jest z GNU Gadu ale ja u mnie uzywam i zawsze mi sie alczy : ) widze ze zalezy Ci na tlenie wiec dlaczego nei zainstaluejsz tleenx ? http://tleenx.sourceforge.net/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlaw Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Najlepiej zainstaluj KADU lub jak proponował poprzednik tleenx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Dzieki wielkie, o Kadu myśałem ale jak juz pisałęm ja myślałem o tlenie bardziej. A nieznałem TleenX-u, dzisiaj go spróbuję. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 ew jeszcze mozesz sprobowac jakiegos klienta jabbera (np psi), bo ponoc miedzy innymi na chrome.pl jest juz transport do tlena :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...