Gość [RONIN] Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Mam pytanko. Czy dailery mogą podmienić, zmienić coś w ustawieniach Neo? Chodzi mi o to, czy jak złape to cholerstwo to czy naciągnie mnie przez Neo na większe koszty? Wiecie chyba o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Nie dialery przy Neo są nieszkodliwe, chyba że masz zainstalowany i podłaćzony o siebi modem. Pozatym widze że używasz IE, polecam Firefoxa - 0 problemu i wiekszy konfort pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Tak myślałem. Chciałem się tylko upewnić bo czasem można coś złapać i nie wiedzieć kiedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...