Paweł_Gdańsk Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 odpalam komputer i przy starcie wyswietla mi sie napis processor type is changed please re-select the cpu speed nastepnie odpala sie menu biosu daje esc i wychodze bez zapisywania i tak za kazdym razem procesora nie zmienialem z tego co pamietam to moj bios to amibios(american megatrends, czy jakos tak) no i moj komp ma 4 lata moj komp to celeron 500 mhz a plyta tomato board BXe98-AT procek byl kiedys podkrecany ale nieznacznie dawalem juz na default(w biosie) i nic :( pozatym komp dziala normalnie i wlasnie z niego korzystam moglby mi ktos pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamill Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Spróbuj wyjąć bateryjkę z plytki na kilka chwil i wsadź ją z powrotem. Zresetuje to ustawienia BIOS-u i wszystko powinno byc good 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_Gdańsk Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 wyjalem i [gluteus maximus] dalej to samo nie wyjmowalem jeszcze nigdy bateryjki, ale niewiem czy to normalne- przy pierwszym starcie pisalo CMOS settings wron CMOS checksum bad CMOS display type wrong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Hej wiem jak ci pomóc. Jeżeli dalej masz ten problem to zaklikaj na numer gg 8823639. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...