harry Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Ja tez nie zauwazylem loga Mustanga, ale wyglad podobny do Mustang Shleby to wieciedzialem ze to on :) Jesli chcecie to moge wam wrzucic na forum zdjecia syrenki z silnikiem porsche. Stala kolo mnie na parkingu w Gdansku wiec zrobilem pare fotek. Chcecie to wrzuce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Chcemy :) moze byc to cos ciekawego, hehe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Ja tez nie zauwazylem loga Mustanga, ale wyglad podobny do Mustang Shleby to wieciedzialem ze to on :) Jesli chcecie to moge wam wrzucic na forum zdjecia syrenki z silnikiem porsche. Stala kolo mnie na parkingu w Gdansku wiec zrobilem pare fotek. Chcecie to wrzuce :)z tego co slyszalem to to jest tylko karoseria syrenki.. a wsio pozostale porsche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Wiec zapodaje jak chcieliscie :) Oto ta syrenka: z tego co slyszalem to to jest tylko karoseria syrenki.. a wsio pozostale porsche...I tu masz racje, bo gadalem z tym gosciem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 To ja wam pokaże (jak znajde ) Merola doś starego z kompem w środku z wyświetlaczem LCD 17 na wysięgniku na tylnej kanapie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 To ja wam pokaże (jak znajde ) Merola doś starego z kompem w środku z wyświetlaczem LCD 17 na wysięgniku na tylnej kanapie :-)A jezdzi on po polskich drogach? Bo ta syrenka tak ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Misiek] Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 @harry cos mi nie dzialaja te zdjecia syrenki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja tez nie zauwazylem loga Mustanga, ale wyglad podobny do Mustang Shleby to wieciedzialem ze to on :)A czym niby jest Shelby Mustang jak nie ztunningowanym Fordem Mustangiem? Normalna rzecz ze wyglada podobnie, tak Mercedesy AMG lub Brabus i inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Nie zrozumiales mojego zdania, ale wbite w szczegoly ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 http://allegro.pl/show_item.php?item=29166391 - o w morde zobaczcie to!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Ja tez nie zauwazylem loga Mustanga, ale wyglad podobny do Mustang Shleby to wieciedzialem ze to on :)A czym niby jest Shelby Mustang jak nie ztunningowanym Fordem Mustangiem? Normalna rzecz ze wyglada podobnie, tak Mercedesy AMG lub Brabus i inne. shelby gt500 to nie przerobiony mustang... to zupelnie inny samochod(co prawda bazuje na fastbacku... ale to co:) co moze shelby cobra to tez przerobiony mustang ? hehe tu jest do kupienia:) http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAP...0&category=6465 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Mu chodzilo o TUNING a nie przerobke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2004 PL4Y3R-PL - ten samochod .... hehe nie ma tu ikonki takiej jak w gg <sece> wiec nie mam jak wyrazic swoich uczuc .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 http://fotogalerie.pl/galeria/Mutos1660 - macie kilka nowych fotek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 dobra czytam temat i widze ze macie tutaj ciekawe zagadki.....wiec ja mam tesz dwie na jedną znam odpowiedz a na drugą nie.....wiec bardzo prosze o pomoc pierwsza.....gdzie odpowiedz jest znana...moge zamiescic podpowiedz...ale najpierw zobaczymy czy komus sie uda..bez niej i duga , gdzie za chiny ludowe nie moge sie domyslec co to za fura Pozdrawiam PaoloWAWA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ten srebrny z ta wielka lotka z tylu to Ford Mondeo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ten srebrny z ta wielka lotka z tylu to Ford Mondeo. ale jestem glupi...faktycznie.....ze wczesniej tego nie zauwazylem...nawet slepy by zauwazyl......te swiatla i linie nadwozia....... a pierwsza zagadka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 ta pierwsza to nie jest czasem seat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 nie to nie jest SEAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Ten pierwszy to chyba Citroen Saxo ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 To pierwsze to IMHO Skoda Felicia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 no felicja, latwo po swiatach rozpoznac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Dokladnie to pierwsze to Felicia w 99% a ten 1% stawiam na jakiegos Golfa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Dokladnie to pierwsze to Felicia w 99% a ten 1% stawiam na jakiegos Golfa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 1szy- fela przed liftem, 2gi, jak Kaeres zauwazyl, mondeo markII liftback. "WT tjuning" i tu i tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 zgadza sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2004 No to czekamy na nastepna zagadke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Oto nastepna zagadka, jak nie bedziecie wiedzieli to dam zdjecie z przodu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 calibra :] oplem zwana :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...