Skocz do zawartości
slayne

A1333 i ABIT KT7

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie

wiem ze ta płytka ma kt133 wiec nie obsluguje magistrali 133 ale co by było jakby wsadzic ten procek do takiej płytki powinien ruszyc z magistralą 100 czyli na 1000 czy w ogole

bo mam okazje kupic tanio a1333 ale gosc ma wlasnie tego abita kt7 i twierdzi ze procek jest sprawny i ze dostał go od kogos za przysługę i chce sprzedac ale u niego na płycie nie moze sprawdzic bo nie startuje

a ja tez nie mam mozliwosci sprawdzenia u siebie na moim sprzecie o gosc mieszka daleko ode mnie

i pytanie czy w ogole powinien wystartowac ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak w temacie 

wiem ze ta płytka ma kt133 wiec nie obsluguje magistrali 133 ale co by było jakby wsadzic ten procek do takiej płytki powinien ruszyc z magistralą 100 czyli na 1000 czy w ogole

bo mam okazje kupic tanio a1333 ale gosc ma wlasnie tego abita kt7 i twierdzi ze procek jest sprawny i ze dostał go od kogos za przysługę i chce sprzedac ale u niego na płycie nie moze sprawdzic bo nie startuje

a ja tez nie mam mozliwosci sprawdzenia u siebie na moim sprzecie o gosc mieszka daleko ode mnie 

i pytanie czy w ogole powinien wystartowac ???

Czyżby ten z allegro???

Sam się nad tym zastanawiałem ale nawet teraz nie mógłbym go w kompie sprawdzić po pamięci spalone...Ale cena była atrakcyjna. Teraz już chyba po aukcji.(ciekawe za ile poszedł :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...