Gość [RONIN] Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Hej koledzy, czy ja dobrze rozumie że ten GeForce 4 MX 440 jest 256 bitowy? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=28779145 Jesli tak to kupuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no GPU jest 256bit tak jak zresztą wszystkie karty począwszy od GF 256 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Tak a jaki ma być 8O wszystkie karty nV począwszy od GF256 (btw. nazwa nie wzieła się z powietrza) są 256bitowe. Co innego GPU co innego pamięci :P . ---UPDATE--- Songoku napisaliśmy to równocześnie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no GPU jest 256bit tak jak zresztą wszystkie karty począwszy od GF 256 :wink: Tak tak, ale jakoś tak dziwnie to napisane że można się pomylić, serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxmys Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ależ on ma archaiczne pamięci!!!!!!! widzieliście??? nawet nie tsop`y... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Kiedyś był identyczny temat, nawet chyba tytuł prawie taki sam. Jak sie nazywa obudowa tych pamięci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ależ on ma archaiczne pamięci!!!!!!! widzieliście??? nawet nie tsop`y... Jak kazdy mx440 na referencyjnej plytce, nic dziwnego jak to samsungi to poleca na 550mhz po lekkim zmodowaniu napiecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 hhehe to sie tyczy GPU a nie pamięci :D Myslaełs że kupisz gf MX na 256 bitowych pamięciach heheh :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 hhehe to sie tyczy GPU a nie pamięci :D Myslaełs że kupisz gf MX na 256 bitowych pamięciach heheh :) No wiesz, każdy ma prawo do pomyłki nawet taki koleś jak ja 8) , a z drugiej strony fajnie by było kupić takiego GF4 MX z 256 bitowymi pamięciami (zwłaszcza za 200 zł :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ciekawe ile bym zrobil pkt w 3dmarku jak bym mial 256 bitow na pamieciach :mrgreen: narazie mam 10,75k ;] mx460 rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 No wiesz, każdy ma prawo do pomyłki nawet taki koleś jak ja 8) , a z drugiej strony fajnie by było kupić takiego GF4 MX z 256 bitowymi pamięciami (zwłaszcza za 200 zł :twisted: Spko ja sie z Ciebie nie śmieje jakby takie był t sam bym kupił cały zapas :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawa Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ja miałem Radka 9100 na 256 bit pamięciach ;). Wgrałem raz bios od visiontek do mojego radka i zamiast 64 ram 128 bit w rivatuner i atitool pokazywało mi 32 ram 256 bit. Po tym zabiegu pamięci kręciły się zajebiści z dotychczasowych 230 max wyciagałem 300. Ale karta chodziła jak by miała 32 ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...