Gość [RONIN] Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Ściągnołem z netu fajny plik który ma być czym co zmieni Win XP (chyba chodzi o logo początkowe ale nie jestem pewny bo plik ściągnięty został z zagranicznej stronki). Pliczek ma rozszerzenie .logonxp. Co z tym zrobić by działało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 chodzic co niedziela albo czesciej do kośćiola i sie mocno modlić :lol: a tak na serio troche nie ten dzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinps Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 jak nie ten dzial jak ten blazej_ronin musisz zainstalowac sobie programik http://komputery.szkola.net/?pid=1534 ale na 100% nie jestem pewnien tylko dedukuje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 NIe ten dział!!! W oprogramowaniu jest przyklejony temat o rozszerzeniach plików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...