djpyza Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Yo ... mam takie pytanie mianowicie ... sprawdzam sobie kompa 3d markiem 2001 z defaultowymi ustawieniami ... i za kazdym razem pojawia mi sie inny wynik punktów . Czy to ze komputer pracuje non stop a potem go sprawdzam to moze wplynac na ten wynik ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Jak bardzo inny? 10 punktów? 100? 1000? Test najlepiej chyba przeprowadzać zaraz po uruchomieniu kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Różnice mogą dochodzić do (+-) 400 punktów. (wg. Futuremarka). Najlepsze rezultaty uzyskuje się przeprowadzając testy zaraz po uruchomieniu komputera. :wink: Przeważnie słabsze rezultaty występują po kilku h pracy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpyza Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 no tak ja mialem komputer wlaczony od paru dni potem zachcialo mi sie optymalizowac bios i inne skladniki i sprawdzalem potem na 3d marQ i za kazdym razem bylo coraz gorzej [ chodz wiedzialem ze nowe wprowadzane zmiany byly poprawne i powinny przyniesc zwiekszona wydajnosc ] dzieki za info . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 3dmarka zaraz po włączeniu kompa, co do wachań to mogą wsytąpić minimalne, a przy okazji co to niby za optymalizacje robiłeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpyza Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 czy defragmentacja dysków moze zwiekszyc wynik marka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 czy defragmentacja dysków moze zwiekszyc wynik marka ? może ale przyrost może się mieścić w granicach błędu statystycznego - tak że możesz go nie zauważyć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...