Next Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Hejka wszystkim. Mam problem z jakimś cholerstwem które się u mnie zainstalowało i za cholerę nie moge się tego pozbyć , może znacie jakiś sposób na to , bo mi już ręce opadły, a nie mam ochoty akurat teraz na reinstalkę... [ciach!]o nazywa się Whistle software , wyskakuje mi belka w przegladarce , taka mini strona, cholernie upierdliwe, poza tym mnóstwo pop-apów , śmieci co nie miara. Usuwałem już ręcznie, rozmaitymi programami i nic, jest tak głeboko zagnieźdżony że s..... nie mogę całkowicie odinstalować. Doradźcie coś, może ktoś z tym diabelstwem się zetkną. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Zrób scan programem Hijack This i wrzuć na forum log. http://windows.home.pl/forum/viewtopic.php?t=10649 :wink: :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 sproboj tez CWshredder ftp://files.chip.pl/43157/CWShredder.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...