Misiek__ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 W niedzielę robiłem reinstall systemu i po zainstalowaniu całego oprogramowania jakie jest potrzebne do życia ;) okazało się, że nie mogę uruchomić programu PHP Edit. Wyskakuje okienko do wysyłania raporu o błędach do Billa. A w tym raporcie jest coś takiego: Sygnatura błędu AppName: phpedit.exe AppVer: 1.0.0.454 ModName: kernel32.dll ModVer: 5.1.2600.0 Offset: 0000d756 Mam nadzieję, że ktoś rozwikła tę zagadkę. A byłbym zapomniał... Przed reinstallką wina ten program działał jak najbardziej poprawnie. PS.Jeśli to nie pomoże to mogę jeszcze zapodać informacje techniczne na temat raportu o błędach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba-123 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 A ściągnąłeś wszystkie uaktualnienia z witryny Windows Update? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek__ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Tak ściągnąłem, lecz to nic nie pomogło. A tak na marginesie to przed reinstallką ten program chodził dobrze bez uaktualnień wina... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...