Sawicki Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Mam windowsa XP podobnie jak osoba z ktora chcialbym nawiazac romzowe glosowa via Tlen.Posiadam lacze radiowe.W XP jest wylaczony firewall.Osobiscie nie instalowalem zadnego FIREWALLA w stylu Zone Alarm Pro.Kolezanka tez nie ma wlaczonego standardowego firewalla w XP ani zadnych dodatkowych nie iinstalowala.Gdzie lezy problem ?!Pomozcie naprawde mi zalezy na rozmowie z nia.To moja najlepsza przyjaciolka.HELP ME.Czy chodzi o admina sieci i jego server?Dziekuje za sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 skype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 tlen odpada, bo pewnie jestescie oboje za firewallem (tzn wewnatrz sieci). Uzyj SKYPE, ten program jest duzo lepszy. www.skype.com (bodajze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sawicki Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Dzieki bracia.Zupelnie nie przyszla mi do glowy alternatywa.Skype rulezuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...