Lumperator Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Witam Panów eXPertów ! Podczas kopiowania płyt, nagrywarka po jakimś czasie przestaje pracować i wyświetla się błąd z opóźnieniem bufora. Jest to o tyl dziwne, że wcześniej na ECS K7VZA (KT133A) wszystko było OK, a na K7S5A występuje ten problem. Z drugiej strony co ma chipset do rzeczy ? Moja nagrywarka: LG 12x/8x/32x i CD-ROM LG 52x. Wiadomo, że taka nagrywarka nie posiada funkcji Burn-Prof, ale dlaczego kiedyś było dobrze (i nigdy mi się nie zdarzyło), a teraz normalnie każda płyka do bani. Jesli ktoś z Was wie o co w tym chodzi, to bardzo proszę o pomoc. __________________________ Athlon 1700+@2000+, ECS K7S5A - FSB 150, 256 DDR Elixir CL2, Prolink GeForce4 Ti4200 @ 307/600, IBM 41 GB ATA100, Pinnacle DC10plus V7, Belinea 19". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 pewnie juz to zrobiłeś ale nie zaszkodzi zaproponowac zainstaluj drivery do sisa włącz dma odłącz cd i sprobuj z samą nagrywarką na oddzielnym kanale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 mam tą płytke i nagrywarke, kolega ma tą płytke i nagrywarke - tak sobie pomyślałem ze ten burnproof to zaj****** sprawa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...