ent Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Niektorym odp.....bija :D, ale zrobcie test dla roznych past do zebow, keczupow i innego shitu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 http://newsroom.chip.pl/news_126124.html?b :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 więc z własnych doświadczeń (sprzęt z podpisu, tempy procka po godzinie na wygrzewie przez CPUStabTes): Stars Heatsink Compounds - 63* Plowstar AK-100 - 61* margaryna śniadaniowa - 61* Aquafresh 3 - 58* Zalman CSL 850 - 56* Arctic Silver 5 - 52* Ktoś ma jeszcze jakieś pytania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolghnet Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 OCZ ULTRA 5+ wypas pasta ! i duza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 OCZ ULTRA 5+ wypas pasta ! i duza 1374179[/snapback] A to nie to samo przypadkiem co Arctic Silver 5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Wydajnosc ta sama. Pasta chyba nie. Mam ta OCZ. Zamowielm Arctic Silvera i przez pomylke dostaelm OCZ, ale juz anwet nie chcialo mi sie odsylac. Zadowolony jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...