Dr Szpadel Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Kupiłem właśnie 2x512 MB Hynixa... Kurka wodna, czy nie mogli bardziej jeszcze oblepić modułów tymi naklejkami? Tak się zastanawiam: jak tu je kręcić podnosząc napięcie, przecież papier źle przewodzi ciepło, więc nawet zakładając radiatory nie będzie dobrego chłodzenia :evil: Więc pytanie do overclockerów: czy od razu zrywacie te dziadostwo i nie przejmujecie się gwarancją? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 sprawdź memtest98 jeśli nie wywala błędów to odklej dziadostwo i radiatory na nie ,pamiątki tak same to się nie psują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 ja mam akuraty ramy uzywane (czyt sprawdzone) i pozdzierałem to dziadostwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 tylko że te hynixy się za mocno nie grzeją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 tylko że te hynixy się za mocno nie grzejąNo moje radiatory są prawie nie do dotknięcia jak je pokatujesz :] Fsb 250 na 2,9V Ich gorąca nie czuć dopóki nie założysz radiatorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Hmm... moje Hynixy jakoś bardzo się nie grzeją (2.85v, FSB 275 MHz), mam je bez radiatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...