opentany Opublikowano 27 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2004 Witajcie :) Mam wlasnie dysk twardy typu Samsung 4GB tylko nie wiem co znim jest nie tak czy padl czy co :?: w biosie widzi go normalnie takiego jaki ma byc :lol: wlanczam winde (mam XP) a tu zonk 8O nie widzi go :? (w moim komputerze), patrze w wasciwosci no jest, ale dlaczego nie ma tam gdzie ma byc :?: czekam na propozycje :) PZDR ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 mój komputer/właściwości/zarządzaj/zarządzanie dyskami i tam musisz dodać litery dysków nowemu dyskowi, podobny syf ma łindołz2003, trochę mi zajęło zanim doszedłem do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Partition Magic->change drive letters, kilka sekund i powinno byc OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...