AragornPL Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 A więc... Jaka cyfrówka do max. 1200zł? Musi być w miare łopatologiczna (nie dla mnie, lecz dla rodzinki ;))... A więc co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Polece to co mam Canon IS S1 super filmy wychodzą, zdjecia tez spoko :) polecam, Sa opcje i dla zaawansowanych ale przeciez jest tryb auto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nineinch Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Polece to co mam Canon IS S1 super filmy wychodzą, zdjecia tez spoko :) polecam, Sa opcje i dla zaawansowanych ale przeciez jest tryb auto :) no sory ale naprawe dopowiednie podejscie do fotografi to tak jak bys powiedzial ze ferrari fajnie sie ora pole ale czasami tez mozna wyjechac nim na ulice szok a co do aparatu za 1200zl to moze uda ci sie wyrwac sony 707 lub 717 jak dobrze poszukasz a to zacne aparaty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 20 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2005 no sory ale naprawe dopowiednie podejscie do fotografi to tak jak bys powiedzial ze ferrari fajnie sie ora pole ale czasami tez mozna wyjechac nim na ulice szok niestety nie rozumiem o co ci chodzi, nie zrozumiałem sensu twoje wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 (edytowane) Pomozcie wybrac aparat do 1000 zł jestem zielony w tej dziedzinie a chce rozsadnie wydac te pieniadze. Kryterum jest niebanalny wyglad kompaktowe rozmiary i zadowalajaca jakosc zdjec. Jednym slowem aparat dla amatora Preferowane linki do aukcji na allegro. EDIT: sorki za zalozenie tematu nie zauwazylem tego tematu a jestem w tym subforum po raz pierwszy. I od razu procenty eghmmmm. Edytowane 16 Marca 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Pomozcie wybrac aparat do 1000 zł jestem zielony w tej dziedzinie a chce rozsadnie wydac te pieniadze. I od razu procenty eghmmmm. patrząc po ankiecie niżej ... to Fuji S5600 albo Canon A610 ;) a propo ... mogę wiedzieć co za dobry moder dał Ci % ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 Ktos w miedzyczasie polecal mi A530 tez dobry ?? Czy podane przez Ciebie wyraznie lepsze ?? % za zalozenie tego tematu http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=191516 Mial racje zamykajac go wskoczylem na to subforum jak Filip z konopi i nie rozgladajac sie zalozylem temat ale zeby od razu procenty ehmmmmmmmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 A530 to troszkę poprawiona wersja A510 -> dodany procesor Digic II , który powoduje znacznie lepszą i szybszą pracę aparatu. A Canon A610 to już oczko wyżej od A530 i tak : - większa matryca - znacznie lepsze zdjęcia z bliska (makro) Hmm to chyba dwie główne cechy dla których powinieneś wybrać A610 zamiast A530. Teraz zostaje Ci jeszcze do przemyślenia Fuji S5600. Zapraszam na http://www.dpreview.com po więcej informacji :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Dokladnie - a610. Sam mam a510 i jestem zadowolony mimo pewnych wad (ale ktos tu wspomnial ze a530 jest jego wersja "naparwiona"). Ogolnie tak czy siak byle byl manual :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian001 Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 a co powiecie o sonym DSC-S600 albo samsung A50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) a co powiecie o sonym DSC-S600 albo samsung A50 Możesz kupić Sony albo tego Samsunga ... ewentualnie kup aparat. Już zadałeś takie pytanie w innym temacie ! Edytowane 28 Maja 2006 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chlebu Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam! Mogę okazyjnie kupić nowy aparat Olympus SP-700. Czy warto? Czy dostanę coś lepszego do 900zł? Zależy mi na czasie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam! Mogę okazyjnie kupić nowy aparat Olympus SP-700. Czy warto? Czy dostanę coś lepszego do 900zł? Zależy mi na czasie :) A przeczytałeś To? Oczywiście, że nie. 1. Dostajesz 10% ostrzeżenia za powielanie tematów. 2. Do 900zł szukaj Canona A610 bądź Fuji S5600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) no wiec prosilbym o rade jakiego slima wybrac . maly zgrabny ,dobre zdjecia i mozliwosc krecenia filmow .dla dziewczyny zeby zabrac na imprezke itp dobra reduckcja czerw oczu Edytowane 10 Listopada 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 no wiec prosilbym o rade jakiego slima wybrac . maly zgrabny ,dobre zdjecia i mozliwosc krecenia filmow .dla dziewczyny zeby zabrac na imprezke itp dobra reduckcja czerw oczu 1. LINK 2. LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Witam:) Mam zamiar kupić na dniach jakąś cyfrówkę z kartą tak za około 900 zł. Myślałem o jakimś Fuji(np. S5700) albo o Olimpusie(FE250 czy jakimś takim) lub Canonie. Co polecacie w tych pieniądzach?? Z góry THX za odpowiedzi:D EDIT: Sorki ale jestem jakiś przydżumiony dzisiaj i porąbały mi sie działy:D tyle że nie bardzo wiem jak przenieść ten temat w odpowiednie miejsce:D Edytowane 29 Lipca 2007 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Canon A710 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Forum co kupić jest przeznaczone na wszystkie dyskusje/flejmy na temat wyboru, wyższości jednego produktu nad drugim. Tematyka tego działu to: Procesory Płyty główne RAM Karty graficzne Gotowe zestawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja akurat nie powinienem sie wypowiadac, bo tego aparatu nie mam, ale sporo sie naczytalem o tym Fuji S5700 i sam na niego bardzo zachorowalem, wiec i ja bym sie za nim opowiadal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 (edytowane) Moradin sorki ale napisałem że mi się pogięły działy, więc nie opiep***j mnie tylko pomóż przerzucić temat do prawidłowego działu:D EDIT: Podziękowania dla Costiego za przeniesienie tematu do właściwego działu:D A i ponawiam moje zapytanie co do aparatu + karta 1gb za około 900zł Edytowane 29 Lipca 2007 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) S5700 lepiej sobie darowac, to jakis niedorozwoj w porownaniu do S5600 ktory jest sporo bardziej udaną konstrukcją. Za 2 miesiace wchodzi kolejny aparat z tej serii - S5800, ktory i tak nie wniesie wiele dobrego. S5700, nie ma mozliwosci zapisu zdjec do RAW'u, robi kiepawe fotki. <_< Jak juz Fuji to lepiej poszukac S5600 - super aparacik. jak cos to lepiej jak juz ktos radzil, canona A710IS - tylko chyba nie zmiescisz sie w kasie. Edytowane 30 Lipca 2007 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Canon A710 i po bólu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Rowniez polece S5600, sam mam ten model i aparat sprawuje sie bardzo dobrze. S5700 juz z wygladu nie wyglada za dobrze, mniejszy obiektyw w porownaniu do S5600, bardziej szumi. Jezeli chcesz miec duzy zoom to wez S5600, jezeli nie zalezy Ci na tym, to tego Canona A710 o ktorym wspomniali poprzednicy, tez calkiem dobry aparacik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) W sumie to manualnymi ustawieniami i tak sie nie będę bawił, zależy mi głównie na w miare dobrym zoomie optycznym no i żeby stabilizator obrazu jakiś był. Co myślicie o takim Nikonie Coolpix S10 http://fotopolis.pl/index.php?n=4759, w zestawie z karta i pokrowcem na allegro kosztuje 899zł Edytowane 30 Lipca 2007 przez B3niu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 . Witam:) Mam zamiar kupić na dniach jakąś cyfrówkę z kartą tak za około 900 zł. Myślałem o jakimś Fuji(np. S5700) albo o Olimpusie(FE250 czy jakimś takim) lub Canonie. Co polecacie w tych pieniądzach?? Z góry THX za odpowiedzi:D a TO widział ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Co myślicie o takim Nikonie Coolpix S10 http://fotopolis.pl/index.php?n=4759, w zestawie z karta i pokrowcem na allegro kosztuje 899zł Porządny teścik :) http://www.dpreview.com/reviews/nikons10/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 szukam aparatu typowo kieszonkowego,nawet bez wysuwanego obiektywu(choc to niekoniecznie byle byl maly i cienki),malutkiego i porecznego typu sony T9/10 badz olympus mju 730 czy minolta x1. Co mozecie mi polecic, jakies testy porownania tego typu aparatow, linki.bede wdzieczny za wszelkie rady. A cena to tak do tychb 800-900 zl ( w gre wchodzi oczywiscie i sprzet uzywany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 @zdanek - masz TU tescik kompakcików na te wakacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Hej Myślę kupić Samsunga Nv7 co o nim sądzicie ?? z kartą pamieci 1gb kupie go za 860zł. Czy w tej cenie bedzie coś lepszego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Hej Myślę kupić Samsunga Nv7 co o nim sądzicie ?? z kartą pamieci 1gb kupie go za 860zł. Czy w tej cenie bedzie coś lepszego ?? z dostępnych testów wynika ze cieniutki sprzęt, szumofon, problemy z balansem bieli... http://www.dcresource.com/reviews/samsung/nv7-review/ http://www.digicamreview.com/samsung_nv7_ops_review.htm samsungi to tak do 600zł mozna kupować ;) Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez gmfriend Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...