Pure Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 wiec jaki najlepiej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 wiec jaki najlepiej ?? fujiki są dobre w kazdej cenie f20 f30 (z wyjątkeim serii A), jak chcesz samsunga to S850 - miałem - jest do zaakceptowania, z tańszych kanonów to A630...moze jeszcze jakiś panasonik LZ5 6 7 ze"stabilizacją"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ja w koncu kupilem sony DSC W55 i puki co jestem zadowolony szumi troche w nocy ale bylem na to przygotowany, w dzien i w pomieszczeniach robi bardzo ladne fotki i tak jak chcialem jest to typowy sprzet kieszonkowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puchacz1 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Witam potrzebuje aparat do 900 zł. Powiem szczerze - jestem w tych sprawach zielony. Aparatu musi robić przedewszystkim zdjęcia dobrej jakości. Nie będzie stosowany w jakiś 'specjalnych' celach ale badziewia kupować nie chcę. Pytałem co nieco - jedni doradzili mi Sony Cyber-shot DSC H3. Inni znów Samsung Digimax S85. Noi mam mętlik. Nie wiem jaki aparat będzie dobry... może macie jakieś inn propozycje lub możecie powiedzieć coś na tematy tych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...