^BerZerK^ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 przedwczoraj kupilem paste jak w temacie, rozkrecilem kompa, przesmarowalem wszystko co bylo trzeba - proc, NB, mosfety pod radiatorem na DPS, jadro grafy. wczesniej mialem titana ttg-s104, zalmana csl 850 no i paste silikonowa H :-) i teraz po nocy z torture test na prime95 temperatura nie chce wskoczyc powyzej 53 stopni - a wczesniej 60 bylo bez problemu - procek caly czas tak samo podkrecony tak wiec oplaca sie dobra paste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 przedwczoraj kupilem paste jak w temacie, rozkrecilem kompa, przesmarowalem wszystko co bylo trzeba - proc, NB, mosfety pod radiatorem na DPS, jadro grafy. wczesniej mialem titana ttg-s104, zalmana csl 850 no i paste silikonowa H :-) i teraz po nocy z torture test na prime95 temperatura nie chce wskoczyc powyzej 53 stopni - a wczesniej 60 bylo bez problemu - procek caly czas tak samo podkrecony tak wiec oplaca sie dobra paste :) Też uważam, że to b. dobra pasta. Mam ją od kilku miesięcy i temperatura procka spadla mi o jakies 3-4*C. Ale nie rozumiem po co zakładałeś ten topic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Też mam ta paste, tez polecam i polecam usunąć ten topic. Bo po co komu on :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ja nie mam tej pasty (eksperymentuje z innymmi), ale tez bym zamknal ten topic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 dobra zamknijcie :-) tylko wiesz co chwile sa kolejne te same posty o zasilaczach a ludzie sie nic nie ucza, moze tez ktos na to jak wazna jest pasta zwroci uwage :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Zapraszamy Moderatora do zamknięcia topicu :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Hmm moze i topic do zamkniecia, ale pasta jest naprawde dobra. Sam bylem zaskoczony - roznica 6-7 C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Hmm moze i topic do zamkniecia, ale pasta jest naprawde dobra. Sam bylem zaskoczony - roznica 6-7 C.Topic jeszcze nie do zamkniecia, bo mam pytanie ;-) W stosunku do czego taka roznica :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
youseek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 do pasty cooler mastera (aero 7+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...