mongothealien Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 skombinowałem sobie wreszcie nową zasiłke ( mój stary codegen 230 W ledwo co ciągnoł 6 wentyli i podświetlenie budy ) HEC-300LR-PT . słyszał ktoś cokolwiek o tej firmie ( Herolchi Electronic Co.,Ltd ) ??? kupiłem ja za śmieszną kasę i jestem ciekawy waszych opinii. dzięki za każdego posta ! mongothealien Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 Wystarczy zobaczyc czy przy obciazeniu trzyma napiecia i czy sa male roznice miedzy idealnym napieciem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 napięcia trzyma, ale siem grzeje jak cholera, czy to jest w porządku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 nie wiem nic na temat zasiłki (niestety) ale mógłbys zmienic podpis bo nie bardzo widac :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jak się grzeje to znaczy że albo coś zwalone(z zasiłką) albo obciążenie masz takie że to jest kres możliwości zasiłki albo masz w budzie ciepło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 pytam dlatego, bo chcem sobie zapodać WC ( podczas ostatniej próby spaliłem p3 500 ) i nie jestem pewien czy zasiłka wytrzyma peltierka, może 300W to za mało i muszę podłączyć jakąś zewnętrzną ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 napięcia trzyma, ale siem grzeje jak cholera, czy to jest w porządku? A widziales kiedys zasilacz ktory sie nie grzeje ? Jak myslisz ? po co sa w nim radiatory i wentyl ? dla ozdoby ??? groont to to ze trzyma napiecia. skad wiesz ze sie strzasznie grzeje ? a nie normalnie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jak się grzeje to znaczy że albo coś zwalone(z zasiłką) albo obciążenie masz takie że to jest kres możliwości zasiłki albo masz w budzie ciepłow budzie to raczej mam przeciąg (120 na frondie pcha, 80 z boku na grafe, też pcha, i 92 na topie wyciąga ) więc jednak zasilka jest zjarana ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 jasne ze zwykła zasiłka tego nie wytrzyma tzn peltiera potrzeba jakiegos zasialcza 12v ale pracującego przy duzym obciązeniu dzieki za zmiane podpisu w koncu cos widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 napięcia trzyma, ale siem grzeje jak cholera, czy to jest w porządku? A widziales kiedys zasilacz ktory sie nie grzeje ? Jak myslisz ? po co sa w nim radiatory i wentyl ? dla ozdoby ??? groont to to ze trzyma napiecia. skad wiesz ze sie strzasznie grzeje ? a nie normalnie ? bo mi w budzie temp skoczył o 3 cele !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 a moze codegen lepiej wyciągał powietrze z budy i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogal Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 ja właśnie przymierzam się do kupna 350W Codegena - moja obecna zasiłka słabo trzyma napięcia no i w ogóle jest do [gluteus maximus] :( Recenzja niedługo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 może masz rację, jurto ide do 4max i qpie jakiś wentyl 80 z TT, wytnę grilla i moze będzie ok, szkoda tylko, że będę musiał zastosować jakis inny zasilacz do peltierka...bo miałem dużą nadzieje, że HEC go uciągnie... w kazdym bądź razie - dzięki za pomoc !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 qpiłem zamiast TT wentyl SUNON'a 80x80 mm 25 mm PTS1-6OC 3000, tańszy z 2 razy i ma więcej CFM, wyje**em grilla, podpiołem go do mojego fanbusa i przy 12v mam odpowiednio: *proc@903: 31 celi chipset: 33 celi *proc@700: 21 celi chipset: 31 celi, spoko, nie !!?? na 7V jest ciszej, ale nie chce mi sie czekać na ostygnięcie wszystkiego i sprawdzić jak z teperaturką 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...