Mofu Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Mam problem z netem. Podczas próby odpalenia jakiej kolwiek strony wyświetla mi bład. Działa tylko ping, w grze równiez( np. CS).Mój ojciec instaluje zawsze jakieś głupie programy mi .System mechanic, antivirus ,adware..... Może to jakiegoś programu wina? Nie wiem co z tym zrobić pomóżcie! Jakby co mam drugiego kompa podpietego do tego samego routera i wszystko działa więc nie jest to wina netu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 Jak byś podał co to za błąd to byłoby miło. W zgadywanie nikt nie lubi sie bawic. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bahor Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 przypuszczam ze na firewallu zablkowal port 80 :) wylacz firewalla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...