pok Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jak moge aktywować taryfe happy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 zadzwon do BOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 nie moge bo cały czas zajęta.A można jakoś smsem??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 mozna jeszcze przez strone zmienic: https://www.itaktak.pl/iboa/auth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truu Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 a u mnie ani tak ani tak :( 9797 zajete a itaktak jak chce zmienic pisze "W taryfie HAPPY nie moze byc ustawiona usluga WYBRANE NUMERY." i wraca do poprzedniej :cry: co robic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 to musisz te usluge wylanczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truu Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 jest wylaczona bo aktywna byla ZAWSZE RAZEM wiec cos tu nie gra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flasher Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Zadzwon na 9898 tam krok po kroku sobie bezproblemowo zmienisz taryfe na bank bo ja tak robiłem u siebie i u paru innych ludzi. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Co to robi(ło) na elektronce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 a u mnie ani tak ani tak :( 9797 zajete a itaktak jak chce zmienic pisze "W taryfie HAPPY nie moze byc ustawiona usluga WYBRANE NUMERY." i wraca do poprzedniej :cry: co robic ???Wywal wybrane numery i zmień taryfę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truu Opublikowano 15 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2004 Juz wszystko gra, wyglada na to ze przez pierwsze dni w taktaku mieli "male zamieszanie" ale po niecalym tygodniu udalo sie zmienic przez iTakTak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...