Spinmax Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 PROBLEM JEST NASTEPUJACY: MAM KABELEK DO C550 i wszystkei softy z tych stron jakie były mozliwe. Problem pojawia sie jak juz wszystko zostanie wykryte i prosi podać sterownik . podaje mu sciezke zgodnie z opisem a on mi wywala ze go nie widzi. tak w kołku ze wszystkimi softami. teraz prosba do kogos kto to zainstalował i w jaki sposób na 98 se ?? :cry: Wiem ze trzeba pokombinowac ale mi juz włosy siwieja od tego shitu :) bede bardzo wdzięczny krok po kroku bo narazie to ciemna magia z tymi pokreconymi sterownikami :) aha i nie odyłac do stronki gsm2 czy jakos tam bo właśnie robiłem wszystkie kroki tam podane i na gó.... sie zdały RESPECT MASTERS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 trzeba bylo sie dopisac do watku o c550 zainstaluj xp'ka i nie bedziesz mial problemu z instalacja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinmax Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 spoko własnie miałem zamiar tam pisac :D jednak co do winxp sorki ale mam go po uszy dlatego narazie lezy mi 98se i na tym chciałbym to za przeproszeniem gó.... zaistalować dlatego kto jest geniusz prosze o pomoc jak tam mieszał z tymi plikami :D RESPECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...