psychodeliczny Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 witam, mam msi KT4AV i FX 5500 Prolinka. Zainstalowałem sobie program X-BIOS Editor i w zakładce AGP jest napisane: current AGP transfer rate 2x czyli bieżąca szybkość agp, dlaczego tylko 2x przecież FX 5500 pracuje na 8x ??? W 3dmarku2001 wydajność tej karty jest upokarzająca nie wiem jak przestawić AGP Proszę o pomoc Menedżer urządzeń: "Karty graficzne-->NVIDIA GeForce FX 5500--->Lokalizacja: Magistrala PCI 1, urządzenie 0, funkcja 0" Przecież karta jest w AGP a nie w PCI. Nie wiem co robić??? :cry: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 w biosie nie da się chyba przestawić :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulv Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Zainstaluj najnowsze stery od mobo a w szczególności od AGP. Powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 U mnie też X Bios Editor pokazuje ze mam agp x2. W BIOSIE mam ustawione x8. Poza tym mam wszystkie najnowsze stery. Czy ten programik czasem nie oszukuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Najlepiej odpalcie Aidę lub Everesta i w zakładce Płyta Główna - Mikroukład płyty głównej są podane właściwości AGP jak tam pokaże x2 to kłaniają się stery do płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Już mnie oświeciło X-bios źle wskazuje, a PCI 0 to AGP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 to w takim razie jaka masz ta wydajnosc tej karty jak byla upokarzajaca ? to teraz jest jaka ? z ciekawosci pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Nadal jest upokarzająca 3d2001se 6700 3d2003 1400 :-( Ale już wiem, że przez tego shitowatego FX 5500 i dlatego chcę się go jak najszybciej pozbyć i kupić 9550 xt lub 9600 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 gdzie wy widzicie te radki 9550 xt ? ja widzialem tylko normalne i wlasnie dzis chce go kupic .... ale wole xt gdzie takiego widziales ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2004 szpak nie opłaca sie 9550xt, wykręcisz tylko ciut więcej niż zwykłego HIS-a. Naprawde, a 150zł różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...