_Bazyl_ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam mam taki problem mam karte Albatrona FX5200 Ultra karta działa spoko ze starymi sterownikami które nie pokazuja funkcji dodatkowego zasilania tego przez molexa jeżeli zainstaluje nowsze sterowniki na starcie karta pokazuje że jakoby kabelek nie jest podłączony do karty i przez co zwalnia o połowę :( i tu pytanie czy jakoś w nowych driverach da sie tę funkcję wyłączyć?jeśli nie czego to może być wina kabelek jest podłączony i jest ok, zasilacz mam niby 350W jakiś tani oprócz tego mam 2 dyski dwa wiatraki i dwa napedy może to zasilacz jest za słaby? czy to możliwe że karta jest uwalona (działa ok na starszych sterownikach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Wydaje mi sie ze to wina zasilki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Wydaje mi sie ze to wina zasilki.. Popieram... sprawdź na wszelki wypadek napięcia.... Śpiesz się śpiesz bo wygląda na to że twój zasilacz długo nie pociągnie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...