Robsiu Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Skrobnołem się na GF 6800 GT ale mam z nim problem . W benchmarkach wypada rewelacyjnie np 3Dmarku 03 przekreciła 12636 pkt. ale w grach robi sobie problemy np. w Far Cry nie moge zmienicć trybu widoku na zaden inny/np Paradise , cold ............ / oprucz standartowego jak jej właduje w opcjach video wszystko na very high to gubi textury / pod nogami mam czarna plame pod samochodem to samo czyli totalna beznadzieja wczesniej miałm radka 9700 on sobie nie robił takich problemów jedyne co to jak ustawiłem wsio na fula to ja łamało stery zainstalowałem te najnowsze 61,77 DX9c i dale to samo MOze wy wiecie oco jej chodzi bo ja juz przy niej wymiekam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Skrobnołem się na GF 6800 GT ale mam z nim problem ale ogolnie jestes szczesliwy? to tak zeby nie bylo, ze tylko ludzi z ati sie czepiam :) a co do problemu - wywaliles i wyrwales z korzeniami poprzednie stery po ati? moze zrob gdzies obok swieza instalke systemu i sprawdz karte jescze raz. bedziesz wiedzial czy to kaszanka w starym systemie czy tez moze karta jest uwalona, a moze cos innego niedomaga w sprzecie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Zmien stery na inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsiu Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 zrobiłe chya juz ze trzy formaty bo sprawdzałem stery omegi i wiele innych wczesniejszych wersji nvidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 A jak z texturami w 3Dmarq :?: a w innych grach :?: jesli ok, to prawdopodobnie wina tej jednej gierki zapodaj patcha do FarCry`a to raz, pozatym mozesz mniec smietnik w systemie po sterach od ATI, wiec clean lub reinstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsiu Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 textury na benchmarkach sa oki i przechodzi je rewelacyjnie ale w grach nie wykazuje sie zbytnio sprawdzałem ja tez na NFSU i jak sie jej właduje wygładzanie na fula to na drodze jkies słupy wyrastaja na grz Americas Army operation jest lepsza tylko o jakies 10 fps od radka 9700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Jesli masz XP to zainstaluj kontrolnie 2000 lub 98 i potestuj, dowiesz sie przynajmniej czy system ma cos z tym wspólnego czy nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsiu Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 to nie wina systemu tylo czegos tam ale czego sprawdzłaem na ruznych sterach dalej lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 a jakiego zasilacza używasz?... prosze tylko nie mów że codeshita 300/350w ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Za mało danych, może być wina zasilacza. Skąd wiesz że zainstalowanie innego systemu nic nie da?? Próbowałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsiu Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 moje pudełko to P4HT 2,8 płyta MSI 875I neo audigy2 4x 256 ram zasiłka chyba napewno da rade bo to Chieftec 420W i juz prubowałem wypiac wszystko tylko grafe nieszczesna zostawiłem i dysk systemowy i taksamo lipa sprawdzałem tez na windzie 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 sprawdz u kumpla i oddaj do serwisu :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 moje pudełko to P4HT 2,8 płyta MSI 875I neo update biosu plyty, wylacz fastwrite (bios i sys), moze jakies insze pamiatki, najnowsze infy intelowe, stery, dx...nie ma sily, musi dzialac, no chyba, ze karta jest uwalona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 textury na benchmarkach sa oki i przechodzi je rewelacyjnie ale w grach nie wykazuje sie zbytnio sprawdzałem ja tez na NFSU i jak sie jej właduje wygładzanie na fula to na drodze jkies słupy wyrastaja na grz Americas Army operation jest lepsza tylko o jakies 10 fps od radka 9700 Hehe, AAO jest troche(bardzo)zjeb...grą. Mi na Fx5200 chodziło niewiele wolniej niz na radku 9800xt...lole robią tą gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 ha ha aleś ty mundry. Sam jesteś lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robsiu Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 wkońcu doszedłem do porozumienia stron z moim malenswem dzieki za rady Gregu a cie bie zapraszam na Sanda tam sie mozesz wykazac no chyba ze sie dostało bana za chaty pozdrówko :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michals87 Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 I jak wkoncy wymienili ci grafe na nową? Co zrobiles ze gdziala oki ? A tak na marginesie ile dales za grafe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...