Thomaszek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam. Pytanie jak w tytule. Jak i na ile podkrecic Radeona 9200se 64mb i Athlona 1700XP Palomino? Na Radeonie mam dodatkowo zamontowany wiatraczek na radiatorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 nie ten dział ...WON! użyj opcji szukaj... :baranek: :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Witam. Pytanie jak w tytule. Jak i na ile podkrecic Radeona 9200se 64mb i Athlona 1700XP Palomino? Na Radeonie mam dodatkowo zamontowany wiatraczek na radiatorze. Przeczytaj Tomaszku regulamin, opis działów i FAQ, bo następnym razem ban. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Ok, bardzo przepraszam Was, nie chcialem tego zrobic. Zalezalo mi poprostu na jak najlepszym podkreceniu. Nastepnym razem bede sie pilnowal. Edit: Dodaje screena z ty co pisza o moim procku: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...